Begin februari brengt het Amerikaanse dansgezelschap Catapult zijn indrukwekkende silhouettenshow "Magic Shadows" naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. Catapult was met "Magic Shadows" één van de revelaties en finalisten van America's Got Talent en brengt een ongezien spektakel voor jong en oud.

Het Amerikaanse dansgezelschap kan je het best omschrijven als een schaduwdanscompagnie. De ongelofelijke dansers van Catapult brengen in "Magic Shadows" een aparte wereld tot leven door op een bijzonder fascinerende manier van achter een scherm schaduwen tot diverse wonderbaarlijke figuren om te toveren. Hun lichamen veranderen ze in een berg, een olifant, een draak, ja zelfs een helikopter. Als toeschouwer vraag je je van begin tot eind af hoe ze het allemaal doen en welk volgend silhouet je te zien zal krijgen.

"Magic Shadows" is een show vol humor, emotie en boeiende verhalen die jong en oud in de ban houdt. Deze geweldige familievoorstelling brengt 8 volledig uitgewerkte verhalen, enkel en alleen gebruikmakend van muziek en schaduwdansspel.

Meer info: www.gbitouring.com/catapult

Plusmagazine.be geeft 3 x 4 tickets weg!

Begin februari brengt het Amerikaanse dansgezelschap Catapult zijn indrukwekkende silhouettenshow "Magic Shadows" naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. Catapult was met "Magic Shadows" één van de revelaties en finalisten van America's Got Talent en brengt een ongezien spektakel voor jong en oud.Het Amerikaanse dansgezelschap kan je het best omschrijven als een schaduwdanscompagnie. De ongelofelijke dansers van Catapult brengen in "Magic Shadows" een aparte wereld tot leven door op een bijzonder fascinerende manier van achter een scherm schaduwen tot diverse wonderbaarlijke figuren om te toveren. Hun lichamen veranderen ze in een berg, een olifant, een draak, ja zelfs een helikopter. Als toeschouwer vraag je je van begin tot eind af hoe ze het allemaal doen en welk volgend silhouet je te zien zal krijgen."Magic Shadows" is een show vol humor, emotie en boeiende verhalen die jong en oud in de ban houdt. Deze geweldige familievoorstelling brengt 8 volledig uitgewerkte verhalen, enkel en alleen gebruikmakend van muziek en schaduwdansspel. Meer info: www.gbitouring.com/catapultPlusmagazine.be geeft 3 x 4 tickets weg!