Welkom bij Aspria, het oord van welzijn!

Ontdek de laatste en meest geavanceerde fitnessuitrusting en de expertise van de persoonlijke trainers die u de beste ervaring in gezondheid en welzijn bieden.

Geef uw persoonlijk programma een nieuwe start met een holistische benadering van uw gezondheid en fitness. Geniet van onze groeps- en studiolessen met meer dan 130 lessen per week met vetverbrandende High Energy, Group Cycling en Danslessen. Ongeacht uw niveau of ervaring in fitness, er is voor elk wat wils bij Aspria.

Ontspan en ontvlucht de stress in onze spa: van sauna en stoombaden tot jacuzzi's en een zwembad. Wij bieden een waaier aan wellnessmogelijkheden om uw leven weer in balans te brengen en stress te verdrijven.

Meer info over Aspria Brussel Royal La Rasante

Welkom bij Aspria, het oord van welzijn!Ontdek de laatste en meest geavanceerde fitnessuitrusting en de expertise van de persoonlijke trainers die u de beste ervaring in gezondheid en welzijn bieden.Geef uw persoonlijk programma een nieuwe start met een holistische benadering van uw gezondheid en fitness. Geniet van onze groeps- en studiolessen met meer dan 130 lessen per week met vetverbrandende High Energy, Group Cycling en Danslessen. Ongeacht uw niveau of ervaring in fitness, er is voor elk wat wils bij Aspria.Ontspan en ontvlucht de stress in onze spa: van sauna en stoombaden tot jacuzzi's en een zwembad. Wij bieden een waaier aan wellnessmogelijkheden om uw leven weer in balans te brengen en stress te verdrijven.Meer info over Aspria Brussel Royal La Rasante