Gelderland - Hulshorst

Dit dorpje op de Veluwe telt amper 2.000 inwoners. Het panorama en het landschap worden er bepaald door de natuurgebieden De Bloemenkampen en het Hulshorster Zand. Ook verschillende landgoederen zijn belangrijk voor de omgeving. Rust, ruimte, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, een herder met zijn schaapskudde, zacht stromende beken,... dát is de Veluwe.

Ligging: het Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd is een van de weinige paviljoenhotels van Nederland, buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe. Dit is de streek van het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe, eindeloze fietsmogelijkheden, De Zwaluwhoeve (op 5 minuten), een referentie op wellnessgebied, van sauna tot traditionele hammam. Ook een bezoek aan het voormalig koninklijk paleis Het Loo in Apeldoorn mag niet ontbreken.

Transport: per auto: 223 km (Brussel), 523 km (Parijs), 80 km (Amsterdam). Treinstation Nunspeet op 5,5 km. Het hotel voorziet in een shuttleservice van en naar het station op weekdagen van 8 tot 17 uur.

Faciliteiten: na het oprijden van de ruime parking (gratis), treft u de receptie in het hoofdgebouw. Hier bevindt zich ook het restaurant De Veluwse Huyskamer dat is ondergebracht in de oude boerderij van het paviljoen. U kan ook buiten eten op het terras. De Hooibergbar is heel aangenaam voor een aperitiefje bij de gezellige open haard. Gratis WiFi op het hele domein. Het hotel is omringd door bossen en heel veel groen. Aan het openluchtzwembad (open juni-september) kunt u gratis gebruik maken van de ligstoelen en de ligweide. Op het domein zijn vele activiteiten mogelijk zoals minigolf, lasergamen, 4x4 rijden, boogschieten,... (betalend). Sauna, fitness en solarium. Geen lift, kamers op het gelijkvloers beschikbaar op aanvraag.

Voucher geldig tot september 2018!

Gelderland - Hulshorst Dit dorpje op de Veluwe telt amper 2.000 inwoners. Het panorama en het landschap worden er bepaald door de natuurgebieden De Bloemenkampen en het Hulshorster Zand. Ook verschillende landgoederen zijn belangrijk voor de omgeving. Rust, ruimte, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, een herder met zijn schaapskudde, zacht stromende beken,... dát is de Veluwe. Ligging: het Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd is een van de weinige paviljoenhotels van Nederland, buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe. Dit is de streek van het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe, eindeloze fietsmogelijkheden, De Zwaluwhoeve (op 5 minuten), een referentie op wellnessgebied, van sauna tot traditionele hammam. Ook een bezoek aan het voormalig koninklijk paleis Het Loo in Apeldoorn mag niet ontbreken. Transport: per auto: 223 km (Brussel), 523 km (Parijs), 80 km (Amsterdam). Treinstation Nunspeet op 5,5 km. Het hotel voorziet in een shuttleservice van en naar het station op weekdagen van 8 tot 17 uur. Faciliteiten: na het oprijden van de ruime parking (gratis), treft u de receptie in het hoofdgebouw. Hier bevindt zich ook het restaurant De Veluwse Huyskamer dat is ondergebracht in de oude boerderij van het paviljoen. U kan ook buiten eten op het terras. De Hooibergbar is heel aangenaam voor een aperitiefje bij de gezellige open haard. Gratis WiFi op het hele domein. Het hotel is omringd door bossen en heel veel groen. Aan het openluchtzwembad (open juni-september) kunt u gratis gebruik maken van de ligstoelen en de ligweide. Op het domein zijn vele activiteiten mogelijk zoals minigolf, lasergamen, 4x4 rijden, boogschieten,... (betalend). Sauna, fitness en solarium. Geen lift, kamers op het gelijkvloers beschikbaar op aanvraag. Voucher geldig tot september 2018!