Het erg pastorale wijn­dorpje Bergères Les Vertus is gelegen in de scha­duw van het groter wijn­dorp Vertus, om­­ringd door 450 ha wijn­gaarden van de Côte des Blancs. Op­vallend middelpunt van het dorp is het char­man­te, romaanse kerkje. Van op de Mont Aimé-heuvel kan je genieten van prach­tige vergezichten.

Ligging

Midden de champagne­wijngaarden van de Côte des Blancs, aan de voet van de historische Mont Aimé-heuvel. Het dorpje is slechts een paar straten groot. In de straat van het hotel zelf en op de weg naar Vertus zijn er talrijke champagnekelders. Van Vertus is het een mooie rit naar Epernay met aan weerszijden de wijngaarden van de Côte des Blancs. U rijdt langs pittoreske wijndorpjes (waaronder Le Mesnil-sur-Oger en Oger) met familia­le champagnehuizen, waar u vriendelijk onthaald wordt. In Epernay, dé champagnestad bij uitstek, kan u de grote champagnehuizen bezoeken, bijvoorbeeld Mercier, Moët & Chandon, Demoiselle, Vranken,... U krijgt er een rondleiding met degus­tatie voor een klein bedrag.

Meer info: www.holidayline.be

Plusmagazine.be geeft een verblijf van 2 nachten voor 2 personen weg, met ontbijtbuffet!

Het erg pastorale wijn­dorpje Bergères Les Vertus is gelegen in de scha­duw van het groter wijn­dorp Vertus, om­­ringd door 450 ha wijn­gaarden van de Côte des Blancs. Op­vallend middelpunt van het dorp is het char­man­te, romaanse kerkje. Van op de Mont Aimé-heuvel kan je genieten van prach­tige vergezichten.Ligging Midden de champagne­wijngaarden van de Côte des Blancs, aan de voet van de historische Mont Aimé-heuvel. Het dorpje is slechts een paar straten groot. In de straat van het hotel zelf en op de weg naar Vertus zijn er talrijke champagnekelders. Van Vertus is het een mooie rit naar Epernay met aan weerszijden de wijngaarden van de Côte des Blancs. U rijdt langs pittoreske wijndorpjes (waaronder Le Mesnil-sur-Oger en Oger) met familia­le champagnehuizen, waar u vriendelijk onthaald wordt. In Epernay, dé champagnestad bij uitstek, kan u de grote champagnehuizen bezoeken, bijvoorbeeld Mercier, Moët & Chandon, Demoiselle, Vranken,... U krijgt er een rondleiding met degus­tatie voor een klein bedrag. Meer info: www.holidayline.bePlusmagazine.be geeft een verblijf van 2 nachten voor 2 personen weg, met ontbijtbuffet!