S-Plus Festival: 55+? Nu begint het pas!

Kleppers zoals Bart Kaëll en Lindsay zorgen voor ambiance op en naast de dansvloer in de Limburghal in Genk.

Programma

13 u | deuren open 15 u | schlagerzangeres Lindsay trad in 2008 uit de schaduw van broer Christoff en heeft sindsdien een mooie cv binnen de muziekwereld opgebouwd met 6 succesvolle albums en optredens op de grootste schlagerevenementen. 17 u | Bart Kaëll is een vaste waarde binnen de schlagerwereld sinds 1990 en betreedt het podium met zijn alom bekende meezingers zoals 'Zeil je voor het eerst'. 18 u | einde

Maar ook tussendoor, doorlopend van 13 u. tot 18 u, valt er heel wat te beleven. Standen waar je leuke prijzen (zoals een reis!) kan winnen, dansbare plaatjes van dj The Bobmeister, kennismaken met de werking van S-Plus en zelfs een heus bocciaspeelplein. Tickets kosten 15 euro in voorverkoop aan elk loket van De Voorzorg, 18 euro aan de kassa. Ben je lid van een S-Plusafdeling? Dan schrijf je je best in via jouw bestuur.

Klik hier voor meer info

Praktische info S-Plus Festival - Nu begint het pas Zaterdag 14 september 2019 Limburghal, Genk 13 u. - 18 u. € 15 VVK - € 18 aan de kassa Ticketverkoop aan alle loketten van De Voorzorg. Meer weten? limburg@s-plusvzw.be of 011 27 83 00

S-Plus Limburg geeft 5 duotickets weg. Wil jij kans maken op zo'n duoticket? Waag dan nu jouw kans en beantwoord hieronder de wedstrijdvraag?

S-Plus Festival: 55+? Nu begint het pas!Kleppers zoals Bart Kaëll en Lindsay zorgen voor ambiance op en naast de dansvloer in de Limburghal in Genk.Programma13 u | deuren open 15 u | schlagerzangeres Lindsay trad in 2008 uit de schaduw van broer Christoff en heeft sindsdien een mooie cv binnen de muziekwereld opgebouwd met 6 succesvolle albums en optredens op de grootste schlagerevenementen. 17 u | Bart Kaëll is een vaste waarde binnen de schlagerwereld sinds 1990 en betreedt het podium met zijn alom bekende meezingers zoals 'Zeil je voor het eerst'. 18 u | eindeMaar ook tussendoor, doorlopend van 13 u. tot 18 u, valt er heel wat te beleven. Standen waar je leuke prijzen (zoals een reis!) kan winnen, dansbare plaatjes van dj The Bobmeister, kennismaken met de werking van S-Plus en zelfs een heus bocciaspeelplein. Tickets kosten 15 euro in voorverkoop aan elk loket van De Voorzorg, 18 euro aan de kassa. Ben je lid van een S-Plusafdeling? Dan schrijf je je best in via jouw bestuur.Klik hier voor meer info Praktische info S-Plus Festival - Nu begint het pas Zaterdag 14 september 2019 Limburghal, Genk 13 u. - 18 u. € 15 VVK - € 18 aan de kassa Ticketverkoop aan alle loketten van De Voorzorg. Meer weten? limburg@s-plusvzw.be of 011 27 83 00S-Plus Limburg geeft 5 duotickets weg. Wil jij kans maken op zo'n duoticket? Waag dan nu jouw kans en beantwoord hieronder de wedstrijdvraag?