Het zonnetje begint weer te schijnen en massaal gaan we buiten vertoeven. Maar opgelet, want ook de teken zijn er weer. Een tekenbeet lijkt onschuldig, maar kan je ziek maken. Een goede bescherming is daarom een must! Tick Off is een preventieve spray die je lichaam 8 uur beschermt tegen teken.

Tick Off bestaat in twee versies: Tick Off Insect Repellent en Tick Off Kids Insect Repellent Spray. De eerste versie zit in een handige pomp en is bedoeld voor volwassen. Doordat Tick Off op basis van het veilige ingrediënt IR3535 werkt, kunnen ook zwangere vrouwen het product gebruiken.

Voor de allerkleinsten bestaat de Tick Off for Kids, een aerosol met aangepast design met superheld. IR3535 is uitermate veilig voor kinderen waardoor het geschikt is voor kindjes vanaf 1 jaar. Dankzij de aerosol kan je het product handig en snel aanbrengen en hoef je de substantie niet meer uit te smeren.

Meer info: www.tickoff.be

Het zonnetje begint weer te schijnen en massaal gaan we buiten vertoeven. Maar opgelet, want ook de teken zijn er weer. Een tekenbeet lijkt onschuldig, maar kan je ziek maken. Een goede bescherming is daarom een must! Tick Off is een preventieve spray die je lichaam 8 uur beschermt tegen teken.Tick Off bestaat in twee versies: Tick Off Insect Repellent en Tick Off Kids Insect Repellent Spray. De eerste versie zit in een handige pomp en is bedoeld voor volwassen. Doordat Tick Off op basis van het veilige ingrediënt IR3535 werkt, kunnen ook zwangere vrouwen het product gebruiken.Voor de allerkleinsten bestaat de Tick Off for Kids, een aerosol met aangepast design met superheld. IR3535 is uitermate veilig voor kinderen waardoor het geschikt is voor kindjes vanaf 1 jaar. Dankzij de aerosol kan je het product handig en snel aanbrengen en hoef je de substantie niet meer uit te smeren.Meer info: www.tickoff.be