In het Historium stap je terug in de tijd, naar de Brugse middeleeuwen. Je kunt er op verschillende manieren zien hoe Brugge bruiste tijdens de Gouden Eeuw.

In de Historium Story volg je het verhaal van Jan van Eyck's leerjongen, terwijl je wandelt door een wonderlijke attractie met decors, film en speciale effecten.

Daarna kun je in de Historium Exhibition alles ontdekken over Brugse middeleeuwse gebruiken en geniet je op het panoramisch terras van prachtig uitzicht op de Markt van Brugge.

Met de Historium Virtual Reality maak je een virtuele tocht door Brugge, waarbij je de middeleeuwse haven binnenvaart en vliegt over de Markt zoals die er toen uitzag.

Een niet te missen beleving voor jong en oud!

WIN:

10 x 2 Time Traveller Tickets: goed voor een bezoek aan de Historium Story en Virtual Reality, op een datum naar keuze.

PRAKTISCH

Historium Brugge, Markt 1, Brugge

Elke dag open van 10u tot 18u, ook op zon-en feestdagen

Meer info en tickets: www.historium.be

In het Historium stap je terug in de tijd, naar de Brugse middeleeuwen. Je kunt er op verschillende manieren zien hoe Brugge bruiste tijdens de Gouden Eeuw. In de Historium Story volg je het verhaal van Jan van Eyck's leerjongen, terwijl je wandelt door een wonderlijke attractie met decors, film en speciale effecten. Daarna kun je in de Historium Exhibition alles ontdekken over Brugse middeleeuwse gebruiken en geniet je op het panoramisch terras van prachtig uitzicht op de Markt van Brugge. Met de Historium Virtual Reality maak je een virtuele tocht door Brugge, waarbij je de middeleeuwse haven binnenvaart en vliegt over de Markt zoals die er toen uitzag. Een niet te missen beleving voor jong en oud! WIN: 10 x 2 Time Traveller Tickets: goed voor een bezoek aan de Historium Story en Virtual Reality, op een datum naar keuze.PRAKTISCH Historium Brugge, Markt 1, Brugge Elke dag open van 10u tot 18u, ook op zon-en feestdagen Meer info en tickets: www.historium.be