Youtube hit Speak Out heeft nu een variant op kinderformaat. Moesten de kleine mondjes vorig jaar bij de introductie van Speak Out nog worstelen met de grote, volwassen mondstukken, nu kunnen ze zonder gedoe meedoen met dit hilarische spel. Is het tijd om je familie dichter bij elkaar te brengen? Dat lukt gegarandeerd met Speak Out Kids tegen Ouders. Probeer een simpel zinnetje maar eens goed uit te spreken met zo?n raar ding in je mond. Dat vereist heel goed luisteren van de andere kant! Ouders kiezen een kaart van de stapel voor ouders en de kids een kinderkaart. Probeer zo goed mogelijk voor te lezen aan je teamgenoten en je merkt dat het niet zo makkelijk gaat met dat mondstuk in je mond. Ontcijfer jij wat je teamgenoot probeert te zeggen? Dan verdien je de kaart. Het team dat uiteindelijk de meeste zinnen heeft goed geraden, wint het spel. Lachen gegarandeerd!

Speak Out Kids tegen Ouders bevat 6 mondstukken voor kids, 4 mondstukken voor volwassenen, een zandloper, spelregels en 200 kaarten. 100 kaarten voor de kids en 100 kaarten voor de volwassenen.

Leeftijd: 8+

Komt de 'zonder-duimen-challenge' je bekend voor? Dit najaar verschijnt een variant op deze challenge: Get a Grip. Spelers nemen het tegen elkaar op met opdrachten waarbij ze hun duimen niet mogen gebruiken. Voor het spel begint pak je je duimen in met de speciale banden. Of pak ook andere vingers in om het nog moelijker te maken. Eén speler kiest een kaart met een opdracht: iets tekenen, kleien of doen, zonder duimen! Je wint de kaart als je de opdracht als eerste goed uitvoert. Wie als eerste 3 kaarten heeft, wint het spel! Thumbs up voor get a Grip!

Inbegrepen bij Get a Grip zijn 4 'duimloze banden' (machinewasbaar), 2 potjes boetseerklei, 2 tekenblokjes, 60 opdrachtkaarten en de spelregels. Leeftijd: 8+

Plusmagazine.be geeft 5 geschenkpakketten weg met het spel Speak Out en het spel Get a Grip!

Youtube hit Speak Out heeft nu een variant op kinderformaat. Moesten de kleine mondjes vorig jaar bij de introductie van Speak Out nog worstelen met de grote, volwassen mondstukken, nu kunnen ze zonder gedoe meedoen met dit hilarische spel. Is het tijd om je familie dichter bij elkaar te brengen? Dat lukt gegarandeerd met Speak Out Kids tegen Ouders. Probeer een simpel zinnetje maar eens goed uit te spreken met zo?n raar ding in je mond. Dat vereist heel goed luisteren van de andere kant! Ouders kiezen een kaart van de stapel voor ouders en de kids een kinderkaart. Probeer zo goed mogelijk voor te lezen aan je teamgenoten en je merkt dat het niet zo makkelijk gaat met dat mondstuk in je mond. Ontcijfer jij wat je teamgenoot probeert te zeggen? Dan verdien je de kaart. Het team dat uiteindelijk de meeste zinnen heeft goed geraden, wint het spel. Lachen gegarandeerd! Speak Out Kids tegen Ouders bevat 6 mondstukken voor kids, 4 mondstukken voor volwassenen, een zandloper, spelregels en 200 kaarten. 100 kaarten voor de kids en 100 kaarten voor de volwassenen. Leeftijd: 8+Komt de 'zonder-duimen-challenge' je bekend voor? Dit najaar verschijnt een variant op deze challenge: Get a Grip. Spelers nemen het tegen elkaar op met opdrachten waarbij ze hun duimen niet mogen gebruiken. Voor het spel begint pak je je duimen in met de speciale banden. Of pak ook andere vingers in om het nog moelijker te maken. Eén speler kiest een kaart met een opdracht: iets tekenen, kleien of doen, zonder duimen! Je wint de kaart als je de opdracht als eerste goed uitvoert. Wie als eerste 3 kaarten heeft, wint het spel! Thumbs up voor get a Grip! Inbegrepen bij Get a Grip zijn 4 'duimloze banden' (machinewasbaar), 2 potjes boetseerklei, 2 tekenblokjes, 60 opdrachtkaarten en de spelregels. Leeftijd: 8+Plusmagazine.be geeft 5 geschenkpakketten weg met het spel Speak Out en het spel Get a Grip!