Dit serum met buitengewoon lichte textuur, verrijkt met het Complexe illuminateur anti-âge om oneffenheden te beperken en te corrigeren, geeft het energiekapitaal van de huid een boost en helpt de teint weer te laten stralen.

De EE crème van de laatste generatie bevat ingekapselde pigmenten die de zichtbare oneffenheden aan het huidoppervlak meteen aanpakken en corrigeren. Zijn ongelooflijke textuur transformeert tijdens het aanbrengen en past zich aan iedere huid aan.

Meer info op www.sothys.be

Plusmagazine.be schenkt 6 setjes!

Dit serum met buitengewoon lichte textuur, verrijkt met het Complexe illuminateur anti-âge om oneffenheden te beperken en te corrigeren, geeft het energiekapitaal van de huid een boost en helpt de teint weer te laten stralen.De EE crème van de laatste generatie bevat ingekapselde pigmenten die de zichtbare oneffenheden aan het huidoppervlak meteen aanpakken en corrigeren. Zijn ongelooflijke textuur transformeert tijdens het aanbrengen en past zich aan iedere huid aan.Meer info op www.sothys.bePlusmagazine.be schenkt 6 setjes!