Omdat een hectische levensstijl en gezond eten niet makkelijk met elkaar te rijmen zijn, is het een goed idee om superfoods een vast plekje te geven in de keukenkast.

Raw superfoods geven je op een snelle manier een gezondheidsboost in een shake, een slaatje, een sausje, een pesto... Uiteraard kunnen superfoods groenten en fruit niet vervangen, maar ze zorgen wel voor die extra vitamines, antioxidanten en mineralen die we zo hoog nodig hebben om een jachtig tempo te kunnen aanhouden.

Het Belgische Biotona biedt een uitgebreid gamma van meer dan 30 biologische superfoods. Waar superfoods voor staan en hoe je ze kan toepassen, lees je in het splinternieuwe "Superfoods handboek" van Biotona, uitgegeven bij Lannoo.

Je kan meteen aan de slag met dit pakket Kale Raw powder, Supersweet, Phyto-Detox organic powder, Red Beet Crackers en een shaker. Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een van de 10 pakketten!

Omdat een hectische levensstijl en gezond eten niet makkelijk met elkaar te rijmen zijn, is het een goed idee om superfoods een vast plekje te geven in de keukenkast. Raw superfoods geven je op een snelle manier een gezondheidsboost in een shake, een slaatje, een sausje, een pesto... Uiteraard kunnen superfoods groenten en fruit niet vervangen, maar ze zorgen wel voor die extra vitamines, antioxidanten en mineralen die we zo hoog nodig hebben om een jachtig tempo te kunnen aanhouden. Het Belgische Biotona biedt een uitgebreid gamma van meer dan 30 biologische superfoods. Waar superfoods voor staan en hoe je ze kan toepassen, lees je in het splinternieuwe "Superfoods handboek" van Biotona, uitgegeven bij Lannoo. Je kan meteen aan de slag met dit pakket Kale Raw powder, Supersweet, Phyto-Detox organic powder, Red Beet Crackers en een shaker. Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een van de 10 pakketten!