Pasen komt steeds dichterbij en als grootouders zijn jullie misschien al volop in de weer met het in elkaar knutselen van een leuke paaszoektocht voor de kinderen en/of kleinkinderen. Die blije gezichtjes bij het vinden van chocolade in huis of in de tuin - daar doen we het toch voor?

Naast de fijne smaak van het geheime familierecept en de tot de verbeelding sprekende figuurtjes, hebben de 'Chocolate Creators' bij Libeert ook gedacht aan de praktische kant. Een doos met individueel verpakte paasfiguurtjes die zo intact blijven en eventjes buiten kunnen liggen zonder dat er iets aan de chocolade kan komen. Ideaal om na de paaszoektocht te kunnen genieten van die heerlijke Belgische chocolade.

Meer info: www.libeert.com

Plusmagazine.be geeft 36 dozen weg. Elke doos staat voor 330g puur smulplezier en bevat 11 stuks.

Pasen komt steeds dichterbij en als grootouders zijn jullie misschien al volop in de weer met het in elkaar knutselen van een leuke paaszoektocht voor de kinderen en/of kleinkinderen. Die blije gezichtjes bij het vinden van chocolade in huis of in de tuin - daar doen we het toch voor? Naast de fijne smaak van het geheime familierecept en de tot de verbeelding sprekende figuurtjes, hebben de 'Chocolate Creators' bij Libeert ook gedacht aan de praktische kant. Een doos met individueel verpakte paasfiguurtjes die zo intact blijven en eventjes buiten kunnen liggen zonder dat er iets aan de chocolade kan komen. Ideaal om na de paaszoektocht te kunnen genieten van die heerlijke Belgische chocolade. Meer info: www.libeert.comPlusmagazine.be geeft 36 dozen weg. Elke doos staat voor 330g puur smulplezier en bevat 11 stuks.