De zon schijnt en de temperaturen stijgen elke dag een beetje meer. Dat betekent ook dat Wolky White met veel plezier haar collectie voorstelt om je zomeroutfits volledig af te maken. Hippe ontwerpen, vederlichte zolen en de meest comfortabele materialen zullen menig vrouwenvoeten verwennen.

Wolky White verrast in de collectie van 2019 met enkele subtiele sneakers, veterschoenen en sandalen. De heerlijke lichtgewichten zorgen voor een aangename demping tijdens je uitstapjes. Benieuwd naar de verschillende exemplaren?

Ontdek de volledige collectie op www.wolky.be

De zon schijnt en de temperaturen stijgen elke dag een beetje meer. Dat betekent ook dat Wolky White met veel plezier haar collectie voorstelt om je zomeroutfits volledig af te maken. Hippe ontwerpen, vederlichte zolen en de meest comfortabele materialen zullen menig vrouwenvoeten verwennen.Wolky White verrast in de collectie van 2019 met enkele subtiele sneakers, veterschoenen en sandalen. De heerlijke lichtgewichten zorgen voor een aangename demping tijdens je uitstapjes. Benieuwd naar de verschillende exemplaren?Ontdek de volledige collectie op www.wolky.be