Roll-a-way met deze comfortabele wolken aan je voeten. De Wolky E-walk draag je elk moment van de dag en doet je meteen verlangen naar mooie lentedagen.

Wolky's E-walk is en blijft een trouw model in de hele Wolky-collectie. Het Roll-A-Way systeem in de ultra lichtgewicht zool zorgt ervoor dat je voet bijna automatisch wordt afgewikkeld, handig tijdens een lange dag! Je afstanden vragen een pak minder inspanning, waarbij de schoen blijft zorgen voor een stevige grip. Bovendien beschikt de E-walk over een ultrazacht voorblad van stretchleer, waardoor deze trendy sneaker meteen als gegoten zit. De E-walk zet aan tot lopen én is volledig mee met zijn tijd. Steunend op een rubberen zool en voorzien van een uitneembare zool, heeft de E-walk alles in huis om jouw favoriete stapper te worden.

Sinds dit jaar is de hippe E-sneaker ook in nieuw formaat: de E-step.

Deze lichtere uitvoering volgt volledig de hoge kwaliteitsstandaard van het vetermodel. Zo beschikt hij eveneens over een uitneembaare zool die perfect te vervangen is door een steunzool. De buitenzool, voorzien van stevig rubber zorgt voor extra grip en volgt uiteraard ook de rollende beweging van zijn voet. De afwerking in stretchleer heeft als voordeel dat de E-step niet enkel ultrazacht aanvoelt, maar dat je hem ook in een wip aantrekt. De comfy sneaker met velcro-sluiting kan je een hele dag dragen, zonder zorgen dankzij dat extra steuntje in de rug.

Meer info op www.wolky.be

Roll-a-way met deze comfortabele wolken aan je voeten. De Wolky E-walk draag je elk moment van de dag en doet je meteen verlangen naar mooie lentedagen.Wolky's E-walk is en blijft een trouw model in de hele Wolky-collectie. Het Roll-A-Way systeem in de ultra lichtgewicht zool zorgt ervoor dat je voet bijna automatisch wordt afgewikkeld, handig tijdens een lange dag! Je afstanden vragen een pak minder inspanning, waarbij de schoen blijft zorgen voor een stevige grip. Bovendien beschikt de E-walk over een ultrazacht voorblad van stretchleer, waardoor deze trendy sneaker meteen als gegoten zit. De E-walk zet aan tot lopen én is volledig mee met zijn tijd. Steunend op een rubberen zool en voorzien van een uitneembare zool, heeft de E-walk alles in huis om jouw favoriete stapper te worden. Sinds dit jaar is de hippe E-sneaker ook in nieuw formaat: de E-step. Deze lichtere uitvoering volgt volledig de hoge kwaliteitsstandaard van het vetermodel. Zo beschikt hij eveneens over een uitneembaare zool die perfect te vervangen is door een steunzool. De buitenzool, voorzien van stevig rubber zorgt voor extra grip en volgt uiteraard ook de rollende beweging van zijn voet. De afwerking in stretchleer heeft als voordeel dat de E-step niet enkel ultrazacht aanvoelt, maar dat je hem ook in een wip aantrekt. De comfy sneaker met velcro-sluiting kan je een hele dag dragen, zonder zorgen dankzij dat extra steuntje in de rug.Meer info op www.wolky.be