Koude regendagen, hevige windstoten en vallende bladeren zorgen voor de nood aan warmte en comfort. Wolky zorgt met haar E-boot dat je voeten deze winter in de watten gelegd worden. De E-boot bundelt alle kwaliteiten van voorgangers E-walk en E-step in een winters jasje.

Deze nieuwe Rolls-Royce onder de schoenen nodigt je uit om ook het najaar comfortabel door te wandelen. De E-boot is ideaal voor dagelijks gebruik. Door de lichte zool en het steungevende Roll-a-Way-systeem, hebben zelfs grote afstanden minder inspanning nodig. Ideaal toch?

De rubberen buitenzool zorgt voor extra grip en volgt de rollende beweging van je voet, terwijl de hoge uitsnijding dan weer zorgt voor extra steun aan de enkels. Herfstwandelingen zijn vanaf nu een éxtra groot plezier met deze trendy stappers.

Dat is echter niet alles. De E-Boot beschikt namelijk over een voorblad van superzacht stretchleer, wat maakt dat deze sneaker meteen als gegoten zit.

Met de materialen zoals Pigskin en Carbon voelt de E-boot heerlijk aan.

Ook dit model is voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor deze makkelijk kan worden vervangen door een steunzool.

Nieuwsgierig? Probeer de E-boot uit en ondervind zijn verrassend comfort. De E-boot is verkrijgbaar in zwart, forest en diepblauw.

Meer info op www.wolky.nl

Koude regendagen, hevige windstoten en vallende bladeren zorgen voor de nood aan warmte en comfort. Wolky zorgt met haar E-boot dat je voeten deze winter in de watten gelegd worden. De E-boot bundelt alle kwaliteiten van voorgangers E-walk en E-step in een winters jasje.Deze nieuwe Rolls-Royce onder de schoenen nodigt je uit om ook het najaar comfortabel door te wandelen. De E-boot is ideaal voor dagelijks gebruik. Door de lichte zool en het steungevende Roll-a-Way-systeem, hebben zelfs grote afstanden minder inspanning nodig. Ideaal toch? De rubberen buitenzool zorgt voor extra grip en volgt de rollende beweging van je voet, terwijl de hoge uitsnijding dan weer zorgt voor extra steun aan de enkels. Herfstwandelingen zijn vanaf nu een éxtra groot plezier met deze trendy stappers.Dat is echter niet alles. De E-Boot beschikt namelijk over een voorblad van superzacht stretchleer, wat maakt dat deze sneaker meteen als gegoten zit. Met de materialen zoals Pigskin en Carbon voelt de E-boot heerlijk aan.Ook dit model is voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor deze makkelijk kan worden vervangen door een steunzool. Nieuwsgierig? Probeer de E-boot uit en ondervind zijn verrassend comfort. De E-boot is verkrijgbaar in zwart, forest en diepblauw. Meer info op www.wolky.nl