Voeten houden van Wolky, sinds jaar en dag. In elke collectie staat het draagcomfort met stip op nummer 1. Ook de huidige voorjaarscollectie bestaat uit talloze modellen die voeten heerlijk verwennen. Eéntje van hen is de Ventana Tera, een ultra lichte sneaker waarmee voeten zich meteen in de zevende hemel wanen!

Met de Ventana Tera waan je je in sneaker heaven:

Hip, dankzij zijn moderne design.

Comfortabel, dankzij de bekende Wolky kwaliteit.

Makkelijk, dankzij zijn ultralichte zool.

Universeel passend, dankzij zijn aansluitend rekbandje.

Het rekbandje blijft aansluitend, zelfs nadat je de schoen hebt gewassen. Meteen een extra pluspunt van deze vernieuwde Ventana. Doordat je hem rustig op 30 graden kan wassen in de wasmachine, gaan ze ook lekker lang mee en lijken ze elke keer weer zo goed als nieuw. Handig!

De combinatie van de zachte materialen en de leren voering geven de Ventana Tera een speels effect. De opvallende zool zorgt ervoor dat de sneaker ultra flexibel is. Hij geeft voldoende steun waar nodig, maar rolt toch helemaal mee af met je voet tijdens de stapbeweging. Dit alles zorgt voor dat ongeëvenaarde stapcomfort van een Wolky schoen.

Meer info: www.wolky.be

Voeten houden van Wolky, sinds jaar en dag. In elke collectie staat het draagcomfort met stip op nummer 1. Ook de huidige voorjaarscollectie bestaat uit talloze modellen die voeten heerlijk verwennen. Eéntje van hen is de Ventana Tera, een ultra lichte sneaker waarmee voeten zich meteen in de zevende hemel wanen!Met de Ventana Tera waan je je in sneaker heaven: Hip, dankzij zijn moderne design. Comfortabel, dankzij de bekende Wolky kwaliteit. Makkelijk, dankzij zijn ultralichte zool.Universeel passend, dankzij zijn aansluitend rekbandje. Het rekbandje blijft aansluitend, zelfs nadat je de schoen hebt gewassen. Meteen een extra pluspunt van deze vernieuwde Ventana. Doordat je hem rustig op 30 graden kan wassen in de wasmachine, gaan ze ook lekker lang mee en lijken ze elke keer weer zo goed als nieuw. Handig!De combinatie van de zachte materialen en de leren voering geven de Ventana Tera een speels effect. De opvallende zool zorgt ervoor dat de sneaker ultra flexibel is. Hij geeft voldoende steun waar nodig, maar rolt toch helemaal mee af met je voet tijdens de stapbeweging. Dit alles zorgt voor dat ongeëvenaarde stapcomfort van een Wolky schoen.Meer info: www.wolky.be