Wolky's E-walk is de E-bike onder de comfortabele loopschoenen. Het Roll-A-Way systeem in de lichtgewicht zool zorgt ervoor dat je voet bijna automatisch wordt afgewikkeld. Hierdoor leg je met veel minder inspanning je afstanden af. Bovendien beschikt de E-walk over een ultrazacht voorblad van stretchleer, waardoor deze trendy sneaker meteen als gegoten zit. De E-walk zet aan tot lopen én ziet er ook nog eens heel modieus uit! Steunend op een rubberen zool en voorzien van een uitneembare zool, heeft de E-walk alles in huis om jouw favoriete stapper te worden.

Niet alleen de vrouwen onder ons zullen dit voorjaar kunnen genieten van deze comfortabele Wolky's. Sinds dit jaar is de hippe E-walk namelijk ook voor de mannen beschikbaar.

Deze mannelijke uitvoering volgt volledig de hoge kwaliteitsstandaard van het vrouwelijk model. Zo beschikt hij eveneens over een uitneembaare zool die perfect te vervangen is door een steunzool. De rubberen buitenzool zorgt voor extra grip en volgt uiteraard ook de rollende beweging van zijn voet. De afwerking in stretchleer heeft als voordeel dat de E-walk niet enkel ultrazacht aanvoelt, maar dat je hem ook in een wip aantrekt. De comfy sneaker kan je een hele dag dragen, zonder zorgen dankzij dat extra steuntje in de rug.

Wolky's E-walk is de E-bike onder de comfortabele loopschoenen. Het Roll-A-Way systeem in de lichtgewicht zool zorgt ervoor dat je voet bijna automatisch wordt afgewikkeld. Hierdoor leg je met veel minder inspanning je afstanden af. Bovendien beschikt de E-walk over een ultrazacht voorblad van stretchleer, waardoor deze trendy sneaker meteen als gegoten zit. De E-walk zet aan tot lopen én ziet er ook nog eens heel modieus uit! Steunend op een rubberen zool en voorzien van een uitneembare zool, heeft de E-walk alles in huis om jouw favoriete stapper te worden.Niet alleen de vrouwen onder ons zullen dit voorjaar kunnen genieten van deze comfortabele Wolky's. Sinds dit jaar is de hippe E-walk namelijk ook voor de mannen beschikbaar. Deze mannelijke uitvoering volgt volledig de hoge kwaliteitsstandaard van het vrouwelijk model. Zo beschikt hij eveneens over een uitneembaare zool die perfect te vervangen is door een steunzool. De rubberen buitenzool zorgt voor extra grip en volgt uiteraard ook de rollende beweging van zijn voet. De afwerking in stretchleer heeft als voordeel dat de E-walk niet enkel ultrazacht aanvoelt, maar dat je hem ook in een wip aantrekt. De comfy sneaker kan je een hele dag dragen, zonder zorgen dankzij dat extra steuntje in de rug.