De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken, met allerlei Kerstdiners, Nieuwjaarsfeestjes en recepties om te klinken op een nieuw decennium. Heb jij al verschillende outfits klaar? Of ben je toch nog op zoek naar een bijzondere item om het nieuwe jaar stralend in te gaan? Om het eindejaar feestelijk in te zetten, geeft het Belgische damesmerk Thelma & Louise Antwerp twee outfits weg t.w.v. €250!

Thelma & Louise Antwerp is al 12 jaar een gevestigde waarde in de Belgische damesmode. Sinds 2017 is het merk in handen van Liza Tanghe & Marie Friling, twee jonge, ondernemende vrouwen die een frisse wind door de collecties laten waaien. Onlangs maakte het merk bekend dat het haar eerste capsulecollectie lanceert in het voorjaar van 2020, in samenwerking met actrice, presentatrice en power woman Bieke Ilegems.

Thelma & Louise Antwerp staat voor kwaliteit, kleurrijke prints en prachtige knitwear. Neem deel aan onze giveaway en ga stijlvol én Belgisch het nieuwe jaar in!

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken, met allerlei Kerstdiners, Nieuwjaarsfeestjes en recepties om te klinken op een nieuw decennium. Heb jij al verschillende outfits klaar? Of ben je toch nog op zoek naar een bijzondere item om het nieuwe jaar stralend in te gaan? Om het eindejaar feestelijk in te zetten, geeft het Belgische damesmerk Thelma & Louise Antwerp twee outfits weg t.w.v. €250! Thelma & Louise Antwerp is al 12 jaar een gevestigde waarde in de Belgische damesmode. Sinds 2017 is het merk in handen van Liza Tanghe & Marie Friling, twee jonge, ondernemende vrouwen die een frisse wind door de collecties laten waaien. Onlangs maakte het merk bekend dat het haar eerste capsulecollectie lanceert in het voorjaar van 2020, in samenwerking met actrice, presentatrice en power woman Bieke Ilegems. Thelma & Louise Antwerp staat voor kwaliteit, kleurrijke prints en prachtige knitwear. Neem deel aan onze giveaway en ga stijlvol én Belgisch het nieuwe jaar in!