Slechts een minderheid van de Belgen bezoekt regelmatig een museum. museumPASSmusées wil de drempel verlagen door het toegankelijker maken van musea aan een zeer voordelige prijs. Niet enkel de permanente collecties, maar ook tijdelijke expo's waaronder 'Beyond Klimt' in BOZAR in Brussel, 'Identity and Alterity: shifting representations' in KANAL in Brussel, 'Raoul De Keyser.oeuvre' in het S.M.A.K. in Gent, 'De Arenbergs' in M-Museum Leuven, 'La Zwanze, burlesque & canular' in het Félicien Rops Museum in Namen en 'François Curlet - Cresus & Crusoé' in het MAC's in Hornu zijn toegankelijk met de museumpas.

De museumpas kost slechts € 50 en is verkrijgbaar via www.museumpassmusees.be en via de deelnemende musea in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

*Hier vindt u de lijst van de deelnemende musea

Ten slotte wordt de museumpas voor mensen in armoede aan een sterk verlaagde prijs van 10 euro aangeboden.

Plusmagazine.be geeft 5 passen weg!

Slechts een minderheid van de Belgen bezoekt regelmatig een museum. museumPASSmusées wil de drempel verlagen door het toegankelijker maken van musea aan een zeer voordelige prijs. Niet enkel de permanente collecties, maar ook tijdelijke expo's waaronder 'Beyond Klimt' in BOZAR in Brussel, 'Identity and Alterity: shifting representations' in KANAL in Brussel, 'Raoul De Keyser.oeuvre' in het S.M.A.K. in Gent, 'De Arenbergs' in M-Museum Leuven, 'La Zwanze, burlesque & canular' in het Félicien Rops Museum in Namen en 'François Curlet - Cresus & Crusoé' in het MAC's in Hornu zijn toegankelijk met de museumpas. De museumpas kost slechts € 50 en is verkrijgbaar via www.museumpassmusees.be en via de deelnemende musea in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.*Hier vindt u de lijst van de deelnemende museaTen slotte wordt de museumpas voor mensen in armoede aan een sterk verlaagde prijs van 10 euro aangeboden.Plusmagazine.be geeft 5 passen weg!