Het Medisana klopmassagekussen MC 818 bevordert het welzijn na een vermoeiende dag. Voor bij wie de populaire Shiatsumassage te gevoelig is, is het MC 818 klopmassagekussen de ideale oplossing. Het massage-effect is bijzonder effectief bij een verkrampt spierstelsel en vermoeid weefsel. Bij het opstapelen van dagelijkse stress biedt het massagekussen een aangename ontspanning.

Het klopmassagekussen MC 818 is uitgerust met 4 massagekoppen voor de klopmassage van drie zones: bovenrug, onderrug en gehele rug. Het kussen beschikt over 3 massage-intensiteiten. Daarnaast is het klopmassagekussen voorzien van een roodlicht warmtefunctie in de massagekoppen die je optioneel kunt inschakelen. De unieke combinatie van intensieve klopmassage met warmte zorgt voor een doeltreffende en ontspannende massage. Het massagekussen is eenvoudig te bedienen dankzij de praktische afstandsbediening.

Specificaties:

  • Innovatieve klopmassage voor de gehele rug in drie intensiteiten
  • Drie massagezones selecteerbaar: gehele, boven- of onderrug of doelgerichte puntmassage
  • Timer-functie: 5/10/15 minuten
  • Roodlicht warmtefunctie bevordert de doorbloeding
  • Praktische afstandbediening
  • Praktisch klittenband voor een eenvoudige stoelbevestiging
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal

Meer info: www.medisana.nl

Plusmagazine.be geeft 3 massagekussens weg!

Het Medisana klopmassagekussen MC 818 bevordert het welzijn na een vermoeiende dag. Voor bij wie de populaire Shiatsumassage te gevoelig is, is het MC 818 klopmassagekussen de ideale oplossing. Het massage-effect is bijzonder effectief bij een verkrampt spierstelsel en vermoeid weefsel. Bij het opstapelen van dagelijkse stress biedt het massagekussen een aangename ontspanning. Het klopmassagekussen MC 818 is uitgerust met 4 massagekoppen voor de klopmassage van drie zones: bovenrug, onderrug en gehele rug. Het kussen beschikt over 3 massage-intensiteiten. Daarnaast is het klopmassagekussen voorzien van een roodlicht warmtefunctie in de massagekoppen die je optioneel kunt inschakelen. De unieke combinatie van intensieve klopmassage met warmte zorgt voor een doeltreffende en ontspannende massage. Het massagekussen is eenvoudig te bedienen dankzij de praktische afstandsbediening.Specificaties:Meer info: www.medisana.nlPlusmagazine.be geeft 3 massagekussens weg!