Het kleurenpalet 'Harmonie d'automne' met 4 kleuren oogschaduw geeft een matte en geïriseerde finish.

De Powder transfomer is een magische formule die de textuur wijzigt van uw compact poeder, oogschaduw of Compacte Foundation voor een intense, lange houdbaarheid.

Het Jumbo wenkbrauwpotlood met zijn zachte textuur accentueert de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en maakt hen voller.

De oplichtende wangenblush in kleur Terre de sienne heeft een zijdeachtige textuur en geeft uw teint een fluweelachtige look dankzij de soft focus poeders.

Voor kleurrijke en perfect afgelijnde lippen gebruikt u het duosetje voor de lippen.

Een jumbo potlood voor het gebruiksgemak en met een perfect dekkend effect.

Een klein potlood voor een precieze omlijning. 2 kleuren Rouge Brique & Rose Lumière.

Werk uw look tenslotte af met de nagellak Rouge Brique, formule verrijkt met keratine en biotine.

Meer info op www.sothys.be

Plusmagazine.be geeft 3x een make-upset weg ter waarde van € 205

2 x Duo lippenset + Jumbo Wenkbrauwpotlood + Oogschaduwpalet + Blush + Nagellak + Powder transformer

Het kleurenpalet 'Harmonie d'automne' met 4 kleuren oogschaduw geeft een matte en geïriseerde finish.De Powder transfomer is een magische formule die de textuur wijzigt van uw compact poeder, oogschaduw of Compacte Foundation voor een intense, lange houdbaarheid.Het Jumbo wenkbrauwpotlood met zijn zachte textuur accentueert de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en maakt hen voller.De oplichtende wangenblush in kleur Terre de sienne heeft een zijdeachtige textuur en geeft uw teint een fluweelachtige look dankzij de soft focus poeders.Voor kleurrijke en perfect afgelijnde lippen gebruikt u het duosetje voor de lippen. Een jumbo potlood voor het gebruiksgemak en met een perfect dekkend effect.Een klein potlood voor een precieze omlijning. 2 kleuren Rouge Brique & Rose Lumière.Werk uw look tenslotte af met de nagellak Rouge Brique, formule verrijkt met keratine en biotine.Meer info op www.sothys.bePlusmagazine.be geeft 3x een make-upset weg ter waarde van € 2052 x Duo lippenset + Jumbo Wenkbrauwpotlood + Oogschaduwpalet + Blush + Nagellak + Powder transformer