Nutergia is een Frans laboratorium gespecialiseerd in micronutritie en ontwikkelt, produceert en verdeelt voedingssupplementen sinds 1989. Oprichter Claude Lagarde is apotheker-bioloog. Hij is ervan overtuigd dat bepaalde tekorten en een teveel aan toxines aan de basis liggen van de meeste biologische stoornissen.

Deze week Plus Magazine biedt 5 kits voedingssupplementen van Nutergia. Een kit bestaat uit :

ERGYTONYL is samengesteld uit een trio van verkwikkende adaptogene planten voor een onmiddellijk opwekkend effect. Ginseng bevordert de vitaliteit, maté zorgt voor een energiek gevoel en eleutherococcus helpt de mentale en fysieke prestaties te optimaliseren bij voorbijgaande vermoeidheid. De formule bevat ook zink en magnesium. Ergytonyl kan worden aanbevolen om de mentale en fysieke prestaties te verbeteren bij intensief werk of tijdens een examenperiode.

ERGYSTRESS Activ combineert schizandra, een adaptogene plant, met twee aminozuren, taurine en L-tyrosine, en specifieke vitamines en mineralen. ERGYSTRESS Activ kan worden geadviseerd bij overbelasting, overwerktheid, tijdens een examenperiode, bij een gebrek aan motivatie of in geval van lusteloosheid.

Nutergia is een Frans laboratorium gespecialiseerd in micronutritie en ontwikkelt, produceert en verdeelt voedingssupplementen sinds 1989. Oprichter Claude Lagarde is apotheker-bioloog. Hij is ervan overtuigd dat bepaalde tekorten en een teveel aan toxines aan de basis liggen van de meeste biologische stoornissen.Deze week Plus Magazine biedt 5 kits voedingssupplementen van Nutergia. Een kit bestaat uit :ERGYTONYL is samengesteld uit een trio van verkwikkende adaptogene planten voor een onmiddellijk opwekkend effect. Ginseng bevordert de vitaliteit, maté zorgt voor een energiek gevoel en eleutherococcus helpt de mentale en fysieke prestaties te optimaliseren bij voorbijgaande vermoeidheid. De formule bevat ook zink en magnesium. Ergytonyl kan worden aanbevolen om de mentale en fysieke prestaties te verbeteren bij intensief werk of tijdens een examenperiode.ERGYSTRESS Activ combineert schizandra, een adaptogene plant, met twee aminozuren, taurine en L-tyrosine, en specifieke vitamines en mineralen. ERGYSTRESS Activ kan worden geadviseerd bij overbelasting, overwerktheid, tijdens een examenperiode, bij een gebrek aan motivatie of in geval van lusteloosheid.