Voor elk meisje een Trolls Trollenboom

Fans kunnen zich weer helemaal uitleven in het trollenrijk met de Trolls Trollenboom speelset van Hasbro. De look van de Trollenboom kun je zelf aanpassen met de 3 bijgeleverde Trollenbollen. Hang de trollenhuisjes in de boom samen met het loungehutje van Poppy. Of laat Poppy en haar vriendjes naar beneden glijden met de kabelbaan, door Poppy's haar aan de zipline vast te maken. Ben je super gehaast, omdat de Bergens eraan komen, dan pak je de glijbaan!

Nerf Nitro DualFury Demolition set voor de jongens

Met de DualFury Demolitionset kan de hele familie samen de tofste stunts uithalen! De set heeft namelijk 2 Blasters, 4 foam auto's, 2 vuurringen, 8 obstakels en 2 lange springschansen. Daag elkaar uit voor een wedstrijdje met de vuurringen en bepaal wie de spectaculairste stunts doet. Wie gaat er winnen?

Plusmagazine.be geeft 5 pakketten weg met het spel Trolls Trollenboom en Nerf Nitro DualFury Demolition set!

Voor elk meisje een Trolls TrollenboomFans kunnen zich weer helemaal uitleven in het trollenrijk met de Trolls Trollenboom speelset van Hasbro. De look van de Trollenboom kun je zelf aanpassen met de 3 bijgeleverde Trollenbollen. Hang de trollenhuisjes in de boom samen met het loungehutje van Poppy. Of laat Poppy en haar vriendjes naar beneden glijden met de kabelbaan, door Poppy's haar aan de zipline vast te maken. Ben je super gehaast, omdat de Bergens eraan komen, dan pak je de glijbaan!Nerf Nitro DualFury Demolition set voor de jongensMet de DualFury Demolitionset kan de hele familie samen de tofste stunts uithalen! De set heeft namelijk 2 Blasters, 4 foam auto's, 2 vuurringen, 8 obstakels en 2 lange springschansen. Daag elkaar uit voor een wedstrijdje met de vuurringen en bepaal wie de spectaculairste stunts doet. Wie gaat er winnen? Plusmagazine.be geeft 5 pakketten weg met het spel Trolls Trollenboom en Nerf Nitro DualFury Demolition set!