Internetradio, DAB+, FM, sleepfunctie en met wifi

De IMPERIAL DABMAN i200 CD combineert de functies van een DAB + en FM-radio met de verscheidene mogelijkheden van een internetradio en audio mediaplayer. Daarbuiten beschikt deze hybride radio ook over Bluetooth functionaliteit (voor het streamen vanaf mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet) als over een geintegreerde CD player voor het weergeven van uw favoriete CD's.

Imperial Dabman i200

Verbind je radio met wifi en luister naar duizenden online radiozenders of speel je eigen muziek van je smartphone, tablet of laptop af.

Met DAB+

Wist je dat DAB+ de nieuwste versie van de digitale radio (DAB) is? Het audiocompressieformaat is verbeterd en je geniet van een grotere keuze aan radiozenders en een ongekende geluidskwaliteit.

Internetradio, DAB+, FM, sleepfunctie en met wifiDe IMPERIAL DABMAN i200 CD combineert de functies van een DAB + en FM-radio met de verscheidene mogelijkheden van een internetradio en audio mediaplayer. Daarbuiten beschikt deze hybride radio ook over Bluetooth functionaliteit (voor het streamen vanaf mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet) als over een geintegreerde CD player voor het weergeven van uw favoriete CD's.Imperial Dabman i200 Verbind je radio met wifi en luister naar duizenden online radiozenders of speel je eigen muziek van je smartphone, tablet of laptop af. Met DAB+Wist je dat DAB+ de nieuwste versie van de digitale radio (DAB) is? Het audiocompressieformaat is verbeterd en je geniet van een grotere keuze aan radiozenders en een ongekende geluidskwaliteit.