Deze hoogwaardige IMPERIAL DABMAN i150 combineert de features van een digitale DAB+ (en FM) radio met de enorme mogelijkheden van een internetradio.

Eenvoudig toegrijpen op alle digitale DAB+ radio stations (via de ether), analoge FM radio stations en duizenden wereldwijde internetradio stations (eenvoudig gesorteerd op land en genre). Deze trendy radio met groot TFT kleuren display past perfect in iedere ruimte. Zeer handig is ook de bediening per app (iOS en android) en de grote diversiteit aan aansluitingen, waaronder een USB poort, hoofdtelefoonaansluiting en aux aansluiting (in & out).

Plusmagazine.be geeft er 4 weg!

Deze hoogwaardige IMPERIAL DABMAN i150 combineert de features van een digitale DAB+ (en FM) radio met de enorme mogelijkheden van een internetradio. Eenvoudig toegrijpen op alle digitale DAB+ radio stations (via de ether), analoge FM radio stations en duizenden wereldwijde internetradio stations (eenvoudig gesorteerd op land en genre). Deze trendy radio met groot TFT kleuren display past perfect in iedere ruimte. Zeer handig is ook de bediening per app (iOS en android) en de grote diversiteit aan aansluitingen, waaronder een USB poort, hoofdtelefoonaansluiting en aux aansluiting (in & out).Plusmagazine.be geeft er 4 weg!