De outfits zijn perfect voor gepassioneerde golfers! De shirts, zowel voor heren als voor dames, verbinden functionaliteit met stijl. De modieuze snit met optimale bewegingsvrijheid voldoet zeker aan de hoge eisen van een afslag. Het functionele materiaal biedt bovendien bescherming tegen onaangename kou.

Golfers kennen ook het belang van een functionele golfbroek. De comfortabele broeken zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, geven veel bewegingsvrijheid door hun comfortabele stretch en reguleren de temperatuur met de ventilatiezones in de knieholtes. En omdat het niet alleen maar gaat om functionaliteit zijn de golfbroeken ook heel mooi en is de binnenkant van de boord heel modieus.

Meer info:www.falke.com

Plusmagazine.be geeft de volgende 2 outfits weg:

Dames:

  • Beige broek
  • Licht roze polo

Heren:

  • Beige broek
  • Gele polo
De outfits zijn perfect voor gepassioneerde golfers! De shirts, zowel voor heren als voor dames, verbinden functionaliteit met stijl. De modieuze snit met optimale bewegingsvrijheid voldoet zeker aan de hoge eisen van een afslag. Het functionele materiaal biedt bovendien bescherming tegen onaangename kou.Golfers kennen ook het belang van een functionele golfbroek. De comfortabele broeken zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, geven veel bewegingsvrijheid door hun comfortabele stretch en reguleren de temperatuur met de ventilatiezones in de knieholtes. En omdat het niet alleen maar gaat om functionaliteit zijn de golfbroeken ook heel mooi en is de binnenkant van de boord heel modieus.Meer info:www.falke.comPlusmagazine.be geeft de volgende 2 outfits weg:Dames:Heren: