"Pronti is een keten van meer dan 50 winkels in België en het Groothertogdom Luxemburg die gespecialiseerd is in de verkoop van dames-, heren- kinder-, sport- en vrijetijdsschoenen, lederwaren, reiskoffers en -tassen en andere modeaccessoires.

Breng ons een bezoekje en ontdek al onze artikelen tegen onweerstaanbare prijzen!

Het merk Pronti ontstond in 1996 en bestaat vandaag uit meer dan 50 winkels in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Keuze genoeg bij Pronti! Wij hebben voor elke voet een schoen en voor iedere gelegenheid alles wat u nodig heeft en dit in een gezellige en toffe sfeer."

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een van de tien geschenkbon van Pronti die we meegeven.

"Pronti is een keten van meer dan 50 winkels in België en het Groothertogdom Luxemburg die gespecialiseerd is in de verkoop van dames-, heren- kinder-, sport- en vrijetijdsschoenen, lederwaren, reiskoffers en -tassen en andere modeaccessoires.Breng ons een bezoekje en ontdek al onze artikelen tegen onweerstaanbare prijzen!Het merk Pronti ontstond in 1996 en bestaat vandaag uit meer dan 50 winkels in België en het Groothertogdom Luxemburg.Keuze genoeg bij Pronti! Wij hebben voor elke voet een schoen en voor iedere gelegenheid alles wat u nodig heeft en dit in een gezellige en toffe sfeer."Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een van de tien geschenkbon van Pronti die we meegeven.