In het kielzog van Bruegel

Gegidste boottocht tussen Brussel en Antwerpen

2019 is het Bruegeljaar bij uitstek. Overal in Vlaanderen wordt Pieter Bruegel, die 450 jaar geleden begraven werd, geëerd. Zowel Antwerpen als Brussel zien Bruegel als een van hen.

Rivertours verbindt deze twee steden met een unieke boottocht op het Zeekanaal Brussel-Schelde en op de machtige Zeeschelde.

De woelige tijd van Pieter Breugel de Oude was precies ook de tijd dat dit kanaal van Brussel naar de Schelde gegraven werd en Breugel was in zijn leven zowel getuige van de eerste spadesteek als van de in gebruikname van de nieuwe waterweg!

Vaar mee en beleef een boeiende dagtrip in het kielzog van Bruegel.

Heenreis per boot, terugreis per trein - boottocht langs sluizen, stad, industrie en nieuwe natuurgebieden - lunch tijdens het varen.

Prijs :

€ 25 voor boottocht met gids (zonder treinticket)

Op vaste data en dagen van juni tot oktober 2019.

Info: www.rivertours.be - 02 218 54 10

Plusmagazine.be geeft 2 x 2 tickets weg!

In het kielzog van BruegelGegidste boottocht tussen Brussel en Antwerpen2019 is het Bruegeljaar bij uitstek. Overal in Vlaanderen wordt Pieter Bruegel, die 450 jaar geleden begraven werd, geëerd. Zowel Antwerpen als Brussel zien Bruegel als een van hen. Rivertours verbindt deze twee steden met een unieke boottocht op het Zeekanaal Brussel-Schelde en op de machtige Zeeschelde.De woelige tijd van Pieter Breugel de Oude was precies ook de tijd dat dit kanaal van Brussel naar de Schelde gegraven werd en Breugel was in zijn leven zowel getuige van de eerste spadesteek als van de in gebruikname van de nieuwe waterweg!Vaar mee en beleef een boeiende dagtrip in het kielzog van Bruegel.Heenreis per boot, terugreis per trein - boottocht langs sluizen, stad, industrie en nieuwe natuurgebieden - lunch tijdens het varen.Prijs :€ 25 voor boottocht met gids (zonder treinticket)Op vaste data en dagen van juni tot oktober 2019.Info: www.rivertours.be - 02 218 54 10Plusmagazine.be geeft 2 x 2 tickets weg!