Gelukkig snelt URGO ons ter hulp met twee slimme producten voor de lippen en de handen! Gedaan met de kloven als gevolg van de winterkou. Ze verzorgen onze kleine ongemakjes voor een zorgeloze winter!

Lipkloven?

Droge en gebarsten lippen vallen helemaal niet te rijmen met glamour. De Beautystas weten het maar al te goed: wanneer de winter zijn intrede doet, krijgt de mond - onze belangrijkste verleidingsbron - het hard te verduren. De lippen worden gevoelig door de koude en betalen daar een zware tol voor in de vorm van kloven en barsten. Om dit euvel te verhelpen en weer gladde lippen te krijgen, is er de Filmogel URGO Lipkloven pen. Deze bondgenoot bevat filmogene stoffen die ogenblikkelijk kalmeren, de kloof isoleren en in de diepte herstellen. Ze worden gecombineerd met herstellende en verzachtende tarwekiemolie. De beschadigde lippen worden weer zacht en comfortabel.

En voor de handen...

De winterkou spaart ook de handen niet. Kloofjes op de vingertoppen, hoe klein ook, kunnen alledaagse gebaren onaangenaam en pijnlijk maken. Dankzij de ongeëvenaarde Filmogeltechnologie en de ultranauwkeurige applicator, kan men de aangetaste zone heel precies en intens behandelen: Filmogel URGO Kloven verlicht de pijn, vult de wonde op en verhindert dat ze weer openbarst, beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en bevordert de littekenvorming. Op die manier worden de kloofjes snel een nare herinnering. En om de handen ook in de winter mooi zacht en in goede gezondheid te houden, kan men Filmogel URGO Kloven gerust aanbrengen vóór de gebruikelijke handcrème.

Plusmagazine.be geeft er 12 weg!

Gelukkig snelt URGO ons ter hulp met twee slimme producten voor de lippen en de handen! Gedaan met de kloven als gevolg van de winterkou. Ze verzorgen onze kleine ongemakjes voor een zorgeloze winter!Lipkloven?Droge en gebarsten lippen vallen helemaal niet te rijmen met glamour. De Beautystas weten het maar al te goed: wanneer de winter zijn intrede doet, krijgt de mond - onze belangrijkste verleidingsbron - het hard te verduren. De lippen worden gevoelig door de koude en betalen daar een zware tol voor in de vorm van kloven en barsten. Om dit euvel te verhelpen en weer gladde lippen te krijgen, is er de Filmogel URGO Lipkloven pen. Deze bondgenoot bevat filmogene stoffen die ogenblikkelijk kalmeren, de kloof isoleren en in de diepte herstellen. Ze worden gecombineerd met herstellende en verzachtende tarwekiemolie. De beschadigde lippen worden weer zacht en comfortabel.En voor de handen...De winterkou spaart ook de handen niet. Kloofjes op de vingertoppen, hoe klein ook, kunnen alledaagse gebaren onaangenaam en pijnlijk maken. Dankzij de ongeëvenaarde Filmogeltechnologie en de ultranauwkeurige applicator, kan men de aangetaste zone heel precies en intens behandelen: Filmogel URGO Kloven verlicht de pijn, vult de wonde op en verhindert dat ze weer openbarst, beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en bevordert de littekenvorming. Op die manier worden de kloofjes snel een nare herinnering. En om de handen ook in de winter mooi zacht en in goede gezondheid te houden, kan men Filmogel URGO Kloven gerust aanbrengen vóór de gebruikelijke handcrème.Plusmagazine.be geeft er 12 weg!