Vrienden ontdekkingsreizigers, kom tussen 7 juli en 7 oktober naar Barvaux (Durbuy) en beleef er een unieke ervaring in een labyrint van 11ha.

Deze zomer zal Tarzan jullie van liaan tot liaan meenemen tot in het midden van de groene jungle. Hij heeft een missie voor jullie: hem helpen zijn gevangene broer terug te vinden en hem bevrijden! In dit groot spoorzoekersspel te midden van de maïs, zullen jullie indicaties moeten opvolgen, sporen en afdrukken analyseren, ... Geholpen door de magie van de sjamaan Ka Dan Argo en begeleid door Jane, de ontdekkingsreiziger Porter, het geleerde olifantenjong, ... zullen jullie een opwindend avontuur met talkrijke onverwachte wendingen beleven. Klaar om een unieke ervaring te beleven?

Tijdens jullie tocht ontdekken jullie ook het Labyrint met de 13 proeven, het deurenlabyrint en haar 2 parcours "Prikkel uw voeten" en "Blind in het doolhof", het Labyrint voor de kleintjes (3-8 jaar), het pedagogische Labyrint van de biodiversiteit, de biologische groentetuinen, het restaurant...

In het kader van het themajaar 'Buitengewoon Wallonië' biedt het Labyrint deze zomer aan om het avontuur te verlengen na zonsondergang! Zoals echte avonturiers hebt u de mogelijkheid om te overnachten in een ontdekkingsreizigerstent (max. 6 personen) te midden van de maïsjungle. Een unieke ervaring die u voor een nacht onderdompelt in het ruige leven. Naar verluidt zou het Labyrint onder de sterren 1001 geheimen verbergen.

Het avonturenland bestaat! Het bevindt zich op 1u van Brussel, op 30min van Namen en Luik.

Waar: Rue basse commène, B-6940 Barvaux-sur-Ourthe

Wanneer: van 7 juli tot 7 oktober 2018

Tickets: volwassene 14 € - Kind (-1m50) 11€ - Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar

Info: www.lelabyrinthe.be

Plusmagazine.be geeft 12 familietickets weg.

Vrienden ontdekkingsreizigers, kom tussen 7 juli en 7 oktober naar Barvaux (Durbuy) en beleef er een unieke ervaring in een labyrint van 11ha.Deze zomer zal Tarzan jullie van liaan tot liaan meenemen tot in het midden van de groene jungle. Hij heeft een missie voor jullie: hem helpen zijn gevangene broer terug te vinden en hem bevrijden! In dit groot spoorzoekersspel te midden van de maïs, zullen jullie indicaties moeten opvolgen, sporen en afdrukken analyseren, ... Geholpen door de magie van de sjamaan Ka Dan Argo en begeleid door Jane, de ontdekkingsreiziger Porter, het geleerde olifantenjong, ... zullen jullie een opwindend avontuur met talkrijke onverwachte wendingen beleven. Klaar om een unieke ervaring te beleven?Tijdens jullie tocht ontdekken jullie ook het Labyrint met de 13 proeven, het deurenlabyrint en haar 2 parcours "Prikkel uw voeten" en "Blind in het doolhof", het Labyrint voor de kleintjes (3-8 jaar), het pedagogische Labyrint van de biodiversiteit, de biologische groentetuinen, het restaurant...In het kader van het themajaar 'Buitengewoon Wallonië' biedt het Labyrint deze zomer aan om het avontuur te verlengen na zonsondergang! Zoals echte avonturiers hebt u de mogelijkheid om te overnachten in een ontdekkingsreizigerstent (max. 6 personen) te midden van de maïsjungle. Een unieke ervaring die u voor een nacht onderdompelt in het ruige leven. Naar verluidt zou het Labyrint onder de sterren 1001 geheimen verbergen.Het avonturenland bestaat! Het bevindt zich op 1u van Brussel, op 30min van Namen en Luik.Waar: Rue basse commène, B-6940 Barvaux-sur-OurtheWanneer: van 7 juli tot 7 oktober 2018Tickets: volwassene 14 € - Kind (-1m50) 11€ - Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaarInfo: www.lelabyrinthe.bePlusmagazine.be geeft 12 familietickets weg.