Nadat hun concert in maart in Ancienne Belgique snelt uitverkocht was, komen ze terug met hun energieke liveshow naar Het Forum in Luik!

Jazzpianist Scott Bradlee covert op bijzondere wijze hedendaagse popsongs. De Amerikaan is een ware muzikale kameleon die zijn hand niet omdraait voor de meest diverse stijlen. Met zijn steeds wisselende band Postmodern Jukebox geeft hij een twist aan de muziekgeschiedenis door popnummers in een vintage jasje te stoppen.

Met bijna 3 miljoen YouTube abonnees en meer dan 800 miljoen YouTube-views zijn ze niet meer weg te denken. Elke week wordt er een nieuwe video gelanceerd in hun typische stijl en haalt vlotjes minimum 500 000 weergaven.

Populairste nummers zijn 'Creep' van Radiohead (ft Haley Reinhart) met 36 miljoen views en 'All about that Bass' met 29 miljoen views.

Waar: Het Forum, Luik

Wanneer: 18 november

Tickets: vanaf € 24,50

Meer info: www.greenhousetalent.com

Plusmagazine.be geeft 8 x 2 tickets weg!

Nadat hun concert in maart in Ancienne Belgique snelt uitverkocht was, komen ze terug met hun energieke liveshow naar Het Forum in Luik!Jazzpianist Scott Bradlee covert op bijzondere wijze hedendaagse popsongs. De Amerikaan is een ware muzikale kameleon die zijn hand niet omdraait voor de meest diverse stijlen. Met zijn steeds wisselende band Postmodern Jukebox geeft hij een twist aan de muziekgeschiedenis door popnummers in een vintage jasje te stoppen.Met bijna 3 miljoen YouTube abonnees en meer dan 800 miljoen YouTube-views zijn ze niet meer weg te denken. Elke week wordt er een nieuwe video gelanceerd in hun typische stijl en haalt vlotjes minimum 500 000 weergaven. Populairste nummers zijn 'Creep' van Radiohead (ft Haley Reinhart) met 36 miljoen views en 'All about that Bass' met 29 miljoen views.Waar: Het Forum, LuikWanneer: 18 novemberTickets: vanaf € 24,50Meer info: www.greenhousetalent.comPlusmagazine.be geeft 8 x 2 tickets weg!