Adam Price deed in 2010 met Borgen een nieuwe wind door het Europese serielandschap waaien. Nu stelt de BAFTA-winnaar het nieuwe seizoen van Ride upon the Storm voor, met Lars Mikkelsen (House Of Cards) in de hoofdrol.

Deze briljant vertolkte en ambitieuze serie speelt zich af op het raakvlak tussen intimiteit en politiek, tegen een achtergrond van geloof en engagement. De vader dingt naar de positie van bisschop van Kopenhagen. Christian, de oudste zoon, blijft vergeefs op zoek naar voldoening. De jongste zoon, August, is getrouwd en is dominee in een kerk in de hoofdstad. Hun persoonlijke ambities zinderen subtiel door in de verzuchtingen van de Europese samenlevingen, op zoek naar stabiliteit.

Op 11 en 12 december zullen in BOZAR nieuwe series te zien zijn in aanwezigheid van cast, regisseur,...

Op 11 dec is dat de nieuwe Noorse serie STATE OF HAPPINESS (beide regisseurs aanwezig) en op 12 dec is dat RIDE UPON THE STORM (seizoen 2) in aanwezigheid van bedenker en showrunner van de Deense topserie BORGEN: Adam Price.

Plusmagazine.be geeft 25 x 2 tickets weg voor Ride Upon the Storm op 12 december om 20 uur in Bozar.

Adam Price deed in 2010 met Borgen een nieuwe wind door het Europese serielandschap waaien. Nu stelt de BAFTA-winnaar het nieuwe seizoen van Ride upon the Storm voor, met Lars Mikkelsen (House Of Cards) in de hoofdrol.Deze briljant vertolkte en ambitieuze serie speelt zich af op het raakvlak tussen intimiteit en politiek, tegen een achtergrond van geloof en engagement. De vader dingt naar de positie van bisschop van Kopenhagen. Christian, de oudste zoon, blijft vergeefs op zoek naar voldoening. De jongste zoon, August, is getrouwd en is dominee in een kerk in de hoofdstad. Hun persoonlijke ambities zinderen subtiel door in de verzuchtingen van de Europese samenlevingen, op zoek naar stabiliteit.Op 11 en 12 december zullen in BOZAR nieuwe series te zien zijn in aanwezigheid van cast, regisseur,...Op 11 dec is dat de nieuwe Noorse serie STATE OF HAPPINESS (beide regisseurs aanwezig) en op 12 dec is dat RIDE UPON THE STORM (seizoen 2) in aanwezigheid van bedenker en showrunner van de Deense topserie BORGEN: Adam Price.Plusmagazine.be geeft 25 x 2 tickets weg voor Ride Upon the Storm op 12 december om 20 uur in Bozar.