Homo Deus Frankenstein is een muzikaal-filmische beleving voor kinderen (8+) en families rond de 'maakbaarheid' van onze wereld/het leven, geïnspireerd op de thematieken in Frankenstein en Faust.

Wat is maakbaar in een jong leven? Zijn we wie we zijn, of hoe wij ons tonen? Waar zit die moeilijke grens tussen kwetsbaarheid en perfectie. Waarom creëren we zo graag 'betere versies' van onszelf, bv. op sociale media?

Homo Deus Frankenstein is recent genomineerd voor de Oostenrijkse Stellaprijs voor meest indrukwekkende jongerenproductie.

De muzikale compositie van de voorstelling is in handen van internationale topcomponist Frederick Neyrinck (Brussels Philharmonic, Klangforum Wien, LOD muziektheater,...), in uitvoering van blazersensemble I Solisti.

Meer info: www.kopergietery.be

Plusmagazine.be geeft 5 duotickets weg voor de voorstelling op vrijdag 20 september om 20 uur in KOPERGIETERY - Blekerijstraat 50, 9000 Gent.

Homo Deus Frankenstein is een muzikaal-filmische beleving voor kinderen (8+) en families rond de 'maakbaarheid' van onze wereld/het leven, geïnspireerd op de thematieken in Frankenstein en Faust.Wat is maakbaar in een jong leven? Zijn we wie we zijn, of hoe wij ons tonen? Waar zit die moeilijke grens tussen kwetsbaarheid en perfectie. Waarom creëren we zo graag 'betere versies' van onszelf, bv. op sociale media?Homo Deus Frankenstein is recent genomineerd voor de Oostenrijkse Stellaprijs voor meest indrukwekkende jongerenproductie. De muzikale compositie van de voorstelling is in handen van internationale topcomponist Frederick Neyrinck (Brussels Philharmonic, Klangforum Wien, LOD muziektheater,...), in uitvoering van blazersensemble I Solisti.Meer info: www.kopergietery.bePlusmagazine.be geeft 5 duotickets weg voor de voorstelling op vrijdag 20 september om 20 uur in KOPERGIETERY - Blekerijstraat 50, 9000 Gent.