Het wordt geen akoestische theatertour pur sang. Gekende hits en minder voor de hand liggende nummers zullen de revue passeren en nog meer verrassen door de aangepaste arrangementen. Samen met haar vaste arrangeur en soul mate Lester Snell uit Memphis is Axelle op zoek gegaan naar onverwachte invalshoeken die puur ten dienste staan van de song. Ze is dan ook van plan om telkens een feestje te bouwen met pop, folkrock, Memphis Soul en Motown als hogepriesters van dienst. In die intieme zalen kan onze 'amour profond voor all things red' alleen maar feller worden.

Axelle wordt voor deze tournee begeleid door de volgende klasbakken: Dominique Vantomme (piano), Wigbert Van Lierde (gitaar, backings), Stefy Ryka (percussie, backings), Yves Fernandez (bugel, trompet, percussie, backings).

Wij geven 5 x 2 tickets weg voor het concert op 28 februari in Capitole Gent.

Het wordt geen akoestische theatertour pur sang. Gekende hits en minder voor de hand liggende nummers zullen de revue passeren en nog meer verrassen door de aangepaste arrangementen. Samen met haar vaste arrangeur en soul mate Lester Snell uit Memphis is Axelle op zoek gegaan naar onverwachte invalshoeken die puur ten dienste staan van de song. Ze is dan ook van plan om telkens een feestje te bouwen met pop, folkrock, Memphis Soul en Motown als hogepriesters van dienst. In die intieme zalen kan onze 'amour profond voor all things red' alleen maar feller worden. Axelle wordt voor deze tournee begeleid door de volgende klasbakken: Dominique Vantomme (piano), Wigbert Van Lierde (gitaar, backings), Stefy Ryka (percussie, backings), Yves Fernandez (bugel, trompet, percussie, backings).Wij geven 5 x 2 tickets weg voor het concert op 28 februari in Capitole Gent.