Dans, pikante intriges en een exotische setting, in combinatie met meeslepende dansritmen zijn de ingrediënten waarmee Franz Lehár dé succesoperette van de 20ste eeuw schreef: De Lustige Weduwe.

Operettes zijn een ode aan de levensvreugde en het dansplezier en dat is in deze kaskraker niet anders. De Lustige Weduwe toont een rijke allochtone Parijse gemeenschap in het begin van de vorige eeuw.

Die Lustige Witwe is een productie van Music Hall TS in samenwerking met het Hongaarse Operettissima. De voorstelling zal uitgevoerd worden door het ballet, het orkest en het koor van The Budapest Operetta and Musical Theatre.

De voorstelling wordt in de originele Duitse taal opgevoerd met Nederlandstalige boventitels.

Van 27 tot 29 december in Capitole Gent.

Meer info op www.musichall.be

Plusmagazine.be geeft 5 duotickets weg voor de voorstelling op woensdag 27 december om 20 uur!

Dans, pikante intriges en een exotische setting, in combinatie met meeslepende dansritmen zijn de ingrediënten waarmee Franz Lehár dé succesoperette van de 20ste eeuw schreef: De Lustige Weduwe.Operettes zijn een ode aan de levensvreugde en het dansplezier en dat is in deze kaskraker niet anders. De Lustige Weduwe toont een rijke allochtone Parijse gemeenschap in het begin van de vorige eeuw.Die Lustige Witwe is een productie van Music Hall TS in samenwerking met het Hongaarse Operettissima. De voorstelling zal uitgevoerd worden door het ballet, het orkest en het koor van The Budapest Operetta and Musical Theatre.De voorstelling wordt in de originele Duitse taal opgevoerd met Nederlandstalige boventitels.Van 27 tot 29 december in Capitole Gent.Meer info op www.musichall.bePlusmagazine.be geeft 5 duotickets weg voor de voorstelling op woensdag 27 december om 20 uur!