Er was eens een jongen, Léo, die van een meisje hield. Hij beloofde haar gedurende haar hele leven aan het lachen te maken. Ze werden gescheiden door de Wereldoorlog, maar Léo overleefde alles om haar terug te vinden en zijn belofte waar te kunnen maken.

Vandaag de dag woont de tiener Alma in Brooklyn. Ze ontdekt voor de eerste keer de liefde. Niets lijkt Léo aan Alma te linken. En toch...

Van het Polen in de jaren '30 tot Central Park vandaag reist het manuscript van het boek "The History of Love" door de tijd en over de continenten heen om hun beide lotsbestemmingen te verenigen.

Release van de film op 16 november

Plusmagazine.be geeft 15 duotickets weg!

Er was eens een jongen, Léo, die van een meisje hield. Hij beloofde haar gedurende haar hele leven aan het lachen te maken. Ze werden gescheiden door de Wereldoorlog, maar Léo overleefde alles om haar terug te vinden en zijn belofte waar te kunnen maken.Vandaag de dag woont de tiener Alma in Brooklyn. Ze ontdekt voor de eerste keer de liefde. Niets lijkt Léo aan Alma te linken. En toch...Van het Polen in de jaren '30 tot Central Park vandaag reist het manuscript van het boek "The History of Love" door de tijd en over de continenten heen om hun beide lotsbestemmingen te verenigen.Release van de film op 16 novemberPlusmagazine.be geeft 15 duotickets weg!