SANTIAGO, ITALIA, de nieuwe film van Nanni Moretti (o.a. Mia Madre).

Een pleidooi naar meer solidariteit in de maatschappij, een inspiratiebron, en een deugddoende bevestiging dat het wel anders kan:

Na de militaire staatsgreep van generaal Pinochet in september 1973, ving de Italiaanse Ambassade in Santiago (Chili) honderden politieke vluchtingen op. Aan de hand van getuigenissen vertelt Nanni Moretti over deze bewogen periode waarin verschillende levens gered werden dankzij enkele Italiaanse diplomaten.

Vanaf 24 april in de bioscoop.

Plusmagazine.be geeft 15 x 2 tickets weg!

SANTIAGO, ITALIA, de nieuwe film van Nanni Moretti (o.a. Mia Madre). Een pleidooi naar meer solidariteit in de maatschappij, een inspiratiebron, en een deugddoende bevestiging dat het wel anders kan: Na de militaire staatsgreep van generaal Pinochet in september 1973, ving de Italiaanse Ambassade in Santiago (Chili) honderden politieke vluchtingen op. Aan de hand van getuigenissen vertelt Nanni Moretti over deze bewogen periode waarin verschillende levens gered werden dankzij enkele Italiaanse diplomaten.Vanaf 24 april in de bioscoop.Plusmagazine.be geeft 15 x 2 tickets weg!