Claire (Catherine Frot) is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Al bezorgd over de aanstaande sluiting van haar materniteit, ziet ze haar leven helemaal overhoop gehaald door de plotse terugkeer van Beatrice (Catherine Deneuve), de voormalige maîtresse van haar verdwenen vader. Een grillige en egoïstische vrouw, precies haar tegenovergestelde.

Een pittige film met een krachtig verhaalen twee fantastische vrouwen voor het eerst samen in een film. Plusmagazine.be geeft 10 duotickets weg!

Meer info op www.lumiere.be

Claire (Catherine Frot) is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Al bezorgd over de aanstaande sluiting van haar materniteit, ziet ze haar leven helemaal overhoop gehaald door de plotse terugkeer van Beatrice (Catherine Deneuve), de voormalige maîtresse van haar verdwenen vader. Een grillige en egoïstische vrouw, precies haar tegenovergestelde.Een pittige film met een krachtig verhaalen twee fantastische vrouwen voor het eerst samen in een film. Plusmagazine.be geeft 10 duotickets weg!Meer info op www.lumiere.be