Wanneer begin oktober de herfst komt binnenwaaien, maken kunstverzamelaars en andere liefhebbers zich klaar voor de eerste editie van de Antwerp Art Fair. Gedurende vier dagen staat Antwerpen in het teken van hedendaagse kunst. De internationale beurs komt met een breed en gevarieerd aanbod op het gebied van moderne en hedendaagse kunst gebracht door meer dan 80 galeries uit binnen- en buitenland.

Zij stellen ongeveer 3000 kunstwerken tentoon op een oppervlakte van 6.000 m2. Beelden, schilderijen, foto's en keramiek wisselen elkaar af. Het aanbod varieert van vrije figuratieve tot abstracte kunst, urban art, popart, bad painting en performances.

Bezoekers en verzamelaars kunnen het werk van gevestigde kunstenaars bewonderen of kennismaken met de creaties van de opkomende internationale jonge garde, wat overigens een van de specialiteiten zal zijn van deze editie.

In een speciale happeningzone kunnen kinderen zich creatief uitleven. Penselen, kwasten, verf en doeken staan ter beschikking van het jonge publiek dat naar hartenlust de verbeelding de vrije loop kan laten.

Twee vernissage-avonden met muziek op donderdag en vrijdag

De officiële opening van de beurs vindt plaats op donderdag 5 oktober vanaf 19 uur. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door een ensemble. Op vrijdag gaat het kunstfeest vanaf 18 uur verder in een jazzy loungesfeer.

Praktische informatie

Data en openingstijden: 5-6-7-8 oktober 2017

Donderdag o Open van 18 tot 23 uur

• Officiële opening van de beurs met muzikale omlijsting vanaf 19 uur

Vrijdag open van 16 tot 22 uur

• Loungeavond vanaf 18 uur

Zaterdag en zondag open van 10 tot 20 uur

Tarieven

Volwassenen: € 10

Gratis voor begeleide minderjarigen

Adres: Antwerp Expo - Hal 4, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Meer info: www.antwerpartfair.com

Plusmagazine.be geeft 20 duotickets weg!

Wanneer begin oktober de herfst komt binnenwaaien, maken kunstverzamelaars en andere liefhebbers zich klaar voor de eerste editie van de Antwerp Art Fair. Gedurende vier dagen staat Antwerpen in het teken van hedendaagse kunst. De internationale beurs komt met een breed en gevarieerd aanbod op het gebied van moderne en hedendaagse kunst gebracht door meer dan 80 galeries uit binnen- en buitenland.Zij stellen ongeveer 3000 kunstwerken tentoon op een oppervlakte van 6.000 m2. Beelden, schilderijen, foto's en keramiek wisselen elkaar af. Het aanbod varieert van vrije figuratieve tot abstracte kunst, urban art, popart, bad painting en performances. Bezoekers en verzamelaars kunnen het werk van gevestigde kunstenaars bewonderen of kennismaken met de creaties van de opkomende internationale jonge garde, wat overigens een van de specialiteiten zal zijn van deze editie. In een speciale happeningzone kunnen kinderen zich creatief uitleven. Penselen, kwasten, verf en doeken staan ter beschikking van het jonge publiek dat naar hartenlust de verbeelding de vrije loop kan laten. Twee vernissage-avonden met muziek op donderdag en vrijdagDe officiële opening van de beurs vindt plaats op donderdag 5 oktober vanaf 19 uur. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door een ensemble. Op vrijdag gaat het kunstfeest vanaf 18 uur verder in een jazzy loungesfeer.Praktische informatieData en openingstijden: 5-6-7-8 oktober 2017 Donderdag o Open van 18 tot 23 uur• Officiële opening van de beurs met muzikale omlijsting vanaf 19 uurVrijdag open van 16 tot 22 uur• Loungeavond vanaf 18 uur Zaterdag en zondag open van 10 tot 20 uurTarievenVolwassenen: € 10Gratis voor begeleide minderjarigenAdres: Antwerp Expo - Hal 4, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen Meer info: www.antwerpartfair.comPlusmagazine.be geeft 20 duotickets weg!