De zomer van 2018 straalt in de kleuren perzik en roze. Fashionista's hullen zich in pastelkleurige outfits en stiften hun lippen perzikroze. Elke beauty ziet er fris en levendig uit, gekust door de lente en aandoenlijk vrouwelijk. Geïnspireerd op deze uitstraling zetten de geurnoten van Betty Barclay pure pastel peach & rose de toon voor de zomer.

pure pastel rose

De roos is de onbetwiste koningin van de bloemen en hét symbool van romantiek en vrouwelijkheid. In pure pastel rose wordt ze geïnterpreteerd met een meisjesachtige charme. Jeugdig, fris en romig zacht geeft ze de drager een speelse toets. Wie weerstaat er een vleugje roze op de wangen?

pure pastel peach

Weelderige aroma's, zoete vruchten en vrolijkheid: dat is waarom we zo houden van de zomer. pure pastel peach weet deze mood te vangen in een onweerstaanbare, fruitige perzikgeur, gecombineerd met weelderige, bloemige noten. Wie wil er niet stralen in de zachte bloesems van de perzikboom?

Plusmagazine.be geeft 8 duo's weg!

De zomer van 2018 straalt in de kleuren perzik en roze. Fashionista's hullen zich in pastelkleurige outfits en stiften hun lippen perzikroze. Elke beauty ziet er fris en levendig uit, gekust door de lente en aandoenlijk vrouwelijk. Geïnspireerd op deze uitstraling zetten de geurnoten van Betty Barclay pure pastel peach & rose de toon voor de zomer.pure pastel roseDe roos is de onbetwiste koningin van de bloemen en hét symbool van romantiek en vrouwelijkheid. In pure pastel rose wordt ze geïnterpreteerd met een meisjesachtige charme. Jeugdig, fris en romig zacht geeft ze de drager een speelse toets. Wie weerstaat er een vleugje roze op de wangen?pure pastel peachWeelderige aroma's, zoete vruchten en vrolijkheid: dat is waarom we zo houden van de zomer. pure pastel peach weet deze mood te vangen in een onweerstaanbare, fruitige perzikgeur, gecombineerd met weelderige, bloemige noten. Wie wil er niet stralen in de zachte bloesems van de perzikboom?Plusmagazine.be geeft 8 duo's weg!