Zoals Close bestaat er geen ander merk. Ten eerste is het 100% Belgisch en daar is het enorm trots op. Zoals zijn naam al doet vermoeden, wil het merk om zo dicht mogelijk bij de beautyfans en hun verlangens te staan en vrouwen optimaal te laten genieten van betaalbare luxe zoals make-up en verzorgingen die het verschil maken.

SILKY, MILKY, SUPER STAR - Cleansing milk:

Een verzachtende verzorging die in de diepte reinigt. Haar rijke formule met olijfolie hydrateert en verzacht zelfs de gevoeligste huid. Die huid wordt bovendien zijdezacht en tot in de diepte gevoed. Tovert sterretjes in je ogen!

I'LL HAVE ANOTHER SKIN TONIC - Hydraterende en verkwikkende lotion:

Deze cocktail van natuurlijke ingrediënten hydrateert en verzacht de huid na de dagelijkse reiniging. Biologisch extract van ginkgo biloba en pompelmoes beschermen tegen vrije radicalen, stimuleren de microcirculatie en doen de teint oplichten. Om mateloos te gebruiken!

Enkel verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Meer info: www.planetparfum.com

Plusmagazine.be geeft 10 duo's van de Close cleansing milk en de Close hydraterende lotion aangeboden door Planet Parfum weg!

Zoals Close bestaat er geen ander merk. Ten eerste is het 100% Belgisch en daar is het enorm trots op. Zoals zijn naam al doet vermoeden, wil het merk om zo dicht mogelijk bij de beautyfans en hun verlangens te staan en vrouwen optimaal te laten genieten van betaalbare luxe zoals make-up en verzorgingen die het verschil maken.SILKY, MILKY, SUPER STAR - Cleansing milk:Een verzachtende verzorging die in de diepte reinigt. Haar rijke formule met olijfolie hydrateert en verzacht zelfs de gevoeligste huid. Die huid wordt bovendien zijdezacht en tot in de diepte gevoed. Tovert sterretjes in je ogen!I'LL HAVE ANOTHER SKIN TONIC - Hydraterende en verkwikkende lotion:Deze cocktail van natuurlijke ingrediënten hydrateert en verzacht de huid na de dagelijkse reiniging. Biologisch extract van ginkgo biloba en pompelmoes beschermen tegen vrije radicalen, stimuleren de microcirculatie en doen de teint oplichten. Om mateloos te gebruiken!Enkel verkrijgbaar bij Planet Parfum.Meer info: www.planetparfum.comPlusmagazine.be geeft 10 duo's van de Close cleansing milk en de Close hydraterende lotion aangeboden door Planet Parfum weg!