Betrouwbaar, effectief en zuiver : de drie sleutelwoorden van Pure Encapsulations. Met het Vitamine B-Complex en B12 Liquid brengt het merk vanaf nu twee nieuwe producten op de Belgische markt. B-vitamines zijn onmisbaar voor het menselijk lichaam en zijn in het bijzonder aangewezen om de vermoeidheid te verjagen, vooral wanneer mentale prestaties vereist zijn.

Vitamine B-Complex

B-vitamines zijn de katalysatoren voor de meest uiteenlopende stofwisselingsprocessen. Omdat de moderne samenleving veel vergt van ons psychische en fysische gestel, zijn deze vitamines de ideale extra ondersteuning voor elk van ons. B-Complex van Pure Encapsulations doet beroep op biologisch actieve verbindingen. Dat zorgt dat de individuele B-vitamines meteen hun functie kunnen vervullen in de koolhydraat-, vet -en eiwitstofwisseling en zo dus bij lichaamsnatuurlijke energiewinning.

Vitamine B12 Liquid

Vitamine B12 staat voor de aanmaak van rode bloedcellen en het onderhoud en de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine B12 zit echter alleen in dierlijke producten zoals vlees en vis. Bij verminderde consumptie van dierlijke producten, bestaat de kans op een tekort aan vitamine B12. Pure Encapsulations brengt vanaf deze maand een (unieke) vloeibare vorm van vitamine B12 op de Belgische markt. Door de geïntegreerde druppelsluiting zijn de vitamines eenvoudig en individueel te doseren, ideaal dus voor wie liever geen capsules slikt. Vitamine B12 liquid smaakt goed en kan handig vermengd worden met drank en voeding.

Meer info: www.purecaps.be

Plusmagazine.be geeft 8 duo's weg!

Betrouwbaar, effectief en zuiver : de drie sleutelwoorden van Pure Encapsulations. Met het Vitamine B-Complex en B12 Liquid brengt het merk vanaf nu twee nieuwe producten op de Belgische markt. B-vitamines zijn onmisbaar voor het menselijk lichaam en zijn in het bijzonder aangewezen om de vermoeidheid te verjagen, vooral wanneer mentale prestaties vereist zijn.Vitamine B-ComplexB-vitamines zijn de katalysatoren voor de meest uiteenlopende stofwisselingsprocessen. Omdat de moderne samenleving veel vergt van ons psychische en fysische gestel, zijn deze vitamines de ideale extra ondersteuning voor elk van ons. B-Complex van Pure Encapsulations doet beroep op biologisch actieve verbindingen. Dat zorgt dat de individuele B-vitamines meteen hun functie kunnen vervullen in de koolhydraat-, vet -en eiwitstofwisseling en zo dus bij lichaamsnatuurlijke energiewinning.Vitamine B12 LiquidVitamine B12 staat voor de aanmaak van rode bloedcellen en het onderhoud en de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine B12 zit echter alleen in dierlijke producten zoals vlees en vis. Bij verminderde consumptie van dierlijke producten, bestaat de kans op een tekort aan vitamine B12. Pure Encapsulations brengt vanaf deze maand een (unieke) vloeibare vorm van vitamine B12 op de Belgische markt. Door de geïntegreerde druppelsluiting zijn de vitamines eenvoudig en individueel te doseren, ideaal dus voor wie liever geen capsules slikt. Vitamine B12 liquid smaakt goed en kan handig vermengd worden met drank en voeding.Meer info: www.purecaps.bePlusmagazine.be geeft 8 duo's weg!