Vaarwel stof onder de kast en kruimels op de tafel, voortaan heb je de draadloze stofzuiger CX7-35-TM van AEG, die al het stof in een handomdraai doet verdwijnen.

Geen draad meer, dus je kan gaan en staan met je stofzuiger waar je wil. Door de krachtige Lithium accu heb je meer kracht en kan je dubbel zo lang stofzuigen als met een gewone accu. Opladen is heel eenvoudig en daarna kan je weer 35 minuten stofzuigen. De stofzuigermond kan met de Easy Steertechnologie maar liefst 180° draaien, zodatje in elk klein hoekje terecht kan. Daarnaast kan je in de meest donkere plekken stofzuigen, omdat de borstel is voorzien van handige ledverlichting. En je hoeft nooit meer stofzuigzakken te kopen. Zonder zak blijft maar liefst 99,5% van het stof in de filter. De Brush Roll Clean technologie zorgt er danweer voor dat je de borstel dankzij een druk op de pedaal schoon kan maken. En eigenlijk heb je 2 stofzuigers voorde prijs van 1, want met een druk op de knop maak je de kruimeldief los, zodat je ook op hoge plekken terecht kunt zonder halsbrekende toeren uit te halen!

Plusmagazine.be geeft 2 stofzuigers weg!

Vaarwel stof onder de kast en kruimels op de tafel, voortaan heb je de draadloze stofzuiger CX7-35-TM van AEG, die al het stof in een handomdraai doet verdwijnen.Geen draad meer, dus je kan gaan en staan met je stofzuiger waar je wil. Door de krachtige Lithium accu heb je meer kracht en kan je dubbel zo lang stofzuigen als met een gewone accu. Opladen is heel eenvoudig en daarna kan je weer 35 minuten stofzuigen. De stofzuigermond kan met de Easy Steertechnologie maar liefst 180° draaien, zodatje in elk klein hoekje terecht kan. Daarnaast kan je in de meest donkere plekken stofzuigen, omdat de borstel is voorzien van handige ledverlichting. En je hoeft nooit meer stofzuigzakken te kopen. Zonder zak blijft maar liefst 99,5% van het stof in de filter. De Brush Roll Clean technologie zorgt er danweer voor dat je de borstel dankzij een druk op de pedaal schoon kan maken. En eigenlijk heb je 2 stofzuigers voorde prijs van 1, want met een druk op de knop maak je de kruimeldief los, zodat je ook op hoge plekken terecht kunt zonder halsbrekende toeren uit te halen!Plusmagazine.be geeft 2 stofzuigers weg!