Als je haar goed zit, voel je je ook goed! Vrouwen laten er dan ook graag de schaar in zetten, kleuren, stylen volgens hun mood, leeftijd of de laatste trends. Door de dagelijkse blootstelling aan vervuiling en agressieve producten raakt het haar echter beschadigd. Daarom zijn de haarverzorgingstoestellen die we dagelijks gebruiken cruciaal om ons haar gezond te houden. In 2015 deed de digitalisering haar intrede in de wereld van de haarstyling dankzij BaByliss. Voor gladder, zachter en glanzender haar, dat tegelijk beschermd wordt, lanceert BaByliss nu zijn gloednieuwe Digital Sensor-gamma met 4 slimme producten die zich automatisch aan het haartype aanpassen!

Voor een popsterstyling of een natuurlijke look is de haardroger je vaste maatje in de badkamer. Om je haar doeltreffend te drogen, zijn zowel een krachtige luchtstroom als een constante temperatuur nodig. BaByliss, die heel wat ervaring heeft opgebouwd in haarverzorgingstoestellen voor het grote publiek en voor kappers, wist deze perfecte combinatie in een nieuwe haardroger samen te brengen. De nieuwe slimme Digital Sensor haardroger wordt ook aangedreven door een EC Digital motor, de eerste slimme motor ontwikkeld met als enige doel het haar te beschermen. Dankzij een sensor detecteert het toestel welk opzetstuk je gebruikt en past het automatisch de snelheid en druk van de luchtstroom aan (zacht of intens). Een microprocessor meet 366 keer per seconde de temperatuur, zodat je haar op de juiste temperatuur wordt gedroogd. Geïnspireerd door de luchtvaart, wordt de lucht afgezogen, gecomprimeerd en aangedreven zonder trilling volgens één enkele as. Dit zorgt voor een maximaal resultaat. De luchtstroom is constant en het debiet twee keer sneller dan bij een andere technologie. Het resultaat? De droogtijd is 32% korter. Door de constante temperatuur van 70°C aan het haaroppervlak, de ideale droogtemperatuur, zijn er bovendien geen hete punten die de haarvezels beschadigen. De haarschubben en natuurlijke hydratatie blijven volledig intact: het haar blijft soepel, glanzend en zichtbaar gezond. Deze haardroger van de nieuwste generatie is uiterst doeltreffend en snel. Dankzij de professionele blaasmonden en diffuser kun je je haar gladstrijken, brushen en je krullen behouden alsof je recht uit het kapsalon wandelt!

Meer info op www.babyliss.be

Als je haar goed zit, voel je je ook goed! Vrouwen laten er dan ook graag de schaar in zetten, kleuren, stylen volgens hun mood, leeftijd of de laatste trends. Door de dagelijkse blootstelling aan vervuiling en agressieve producten raakt het haar echter beschadigd. Daarom zijn de haarverzorgingstoestellen die we dagelijks gebruiken cruciaal om ons haar gezond te houden. In 2015 deed de digitalisering haar intrede in de wereld van de haarstyling dankzij BaByliss. Voor gladder, zachter en glanzender haar, dat tegelijk beschermd wordt, lanceert BaByliss nu zijn gloednieuwe Digital Sensor-gamma met 4 slimme producten die zich automatisch aan het haartype aanpassen! Voor een popsterstyling of een natuurlijke look is de haardroger je vaste maatje in de badkamer. Om je haar doeltreffend te drogen, zijn zowel een krachtige luchtstroom als een constante temperatuur nodig. BaByliss, die heel wat ervaring heeft opgebouwd in haarverzorgingstoestellen voor het grote publiek en voor kappers, wist deze perfecte combinatie in een nieuwe haardroger samen te brengen. De nieuwe slimme Digital Sensor haardroger wordt ook aangedreven door een EC Digital motor, de eerste slimme motor ontwikkeld met als enige doel het haar te beschermen. Dankzij een sensor detecteert het toestel welk opzetstuk je gebruikt en past het automatisch de snelheid en druk van de luchtstroom aan (zacht of intens). Een microprocessor meet 366 keer per seconde de temperatuur, zodat je haar op de juiste temperatuur wordt gedroogd. Geïnspireerd door de luchtvaart, wordt de lucht afgezogen, gecomprimeerd en aangedreven zonder trilling volgens één enkele as. Dit zorgt voor een maximaal resultaat. De luchtstroom is constant en het debiet twee keer sneller dan bij een andere technologie. Het resultaat? De droogtijd is 32% korter. Door de constante temperatuur van 70°C aan het haaroppervlak, de ideale droogtemperatuur, zijn er bovendien geen hete punten die de haarvezels beschadigen. De haarschubben en natuurlijke hydratatie blijven volledig intact: het haar blijft soepel, glanzend en zichtbaar gezond. Deze haardroger van de nieuwste generatie is uiterst doeltreffend en snel. Dankzij de professionele blaasmonden en diffuser kun je je haar gladstrijken, brushen en je krullen behouden alsof je recht uit het kapsalon wandelt!Meer info op www.babyliss.be