De robuuste segur koffer van Delsey beschermt persoonlijke spullen op ieder moment van de reis. Deze hardschalige koffer is gemaakt van 100% polycarbonaat, een materiaal dat zowel sterk als flexibel is. De bagage is overzichtelijk over de twee compartimenten te verdelen. Na de vakantie kan de voering in een handomdraai uit de koffer genomen worden om deze te wassen. Zo blijft de koffer van binnen fris en schoon.

  • Koffers van 100% polycarbonate (ultra resistent) - zeer licht
  • Altijd schoon, want de voering kan uitgenomen en gewassen worden
  • Zip securi tech: ritsen 41 keer meer resistent tegen openbreken
  • 4 dubbele wielen voor extra stil rolcomfort
  • Cijferslot TSA
  • 5 jaar garantie
  • 105 liter (78 x 50 x 30 cm) - 4,7 kg

Delsey is al ruim 70 jaar specialist op het gebied van elegante, kwalitatieve reisartikelen en is vandaag de dag de nummer 2 van de wereld. Met een innovatieve, eigenwijze instelling weet het merk telkens de consument te verrassen met prachtige designs en vernieuwende producten die het reisgemak vergroten.

De robuuste segur koffer van Delsey beschermt persoonlijke spullen op ieder moment van de reis. Deze hardschalige koffer is gemaakt van 100% polycarbonaat, een materiaal dat zowel sterk als flexibel is. De bagage is overzichtelijk over de twee compartimenten te verdelen. Na de vakantie kan de voering in een handomdraai uit de koffer genomen worden om deze te wassen. Zo blijft de koffer van binnen fris en schoon.Delsey is al ruim 70 jaar specialist op het gebied van elegante, kwalitatieve reisartikelen en is vandaag de dag de nummer 2 van de wereld. Met een innovatieve, eigenwijze instelling weet het merk telkens de consument te verrassen met prachtige designs en vernieuwende producten die het reisgemak vergroten.