BULLDOG, de Britse verzorgingslijn speciaal voor mannen is eenvoudig in gebruik, bevat natuurlijke ingrediënten en is overtuigend effectief. Eerlijk, trouw en ongecompliceerd.

BULLDOG: a men's best friend

BULLDOG ondersteunt mannen in hun dagelijkse verzorging en richt zich volledig op de behoeften van hun huid. Bij effectieve huidverzorging horen ook innerlijke waarden: de verzorgingslijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee. Ook aan de verpakking is gedacht. Die zijn gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt.

Alles wat een man nodig heeft

BULLDOG heeft een productlijn voor de huid, snor en baard. Hier een greep uit het assortiment:

Hi handsome: Original Moisturizer Thumbs up voor deze crème. Het geeft je huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee.

Watch out: Original Face Wash Deze face wash op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen. Citrus en houtachtige basisnoten zorgen voor een lichte, mannelijke geur. Het romige schuim droogt niet uit en maakt je gezicht schoon, fris en gehydrateerd.

Double Power: 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner Een combinatie van shampoo en conditioner reinigt en verzorgt je baard. Kleine moeite, groot effect. Breng een kleine hoeveelheid aan, masseer goed in de baard en spoel uit. Gebruik hierna de Original Beard Oil of Original Beard Balm.You've got the power: Original Beard Oil Deze baardolie maakt jouw snor- en baardharen zacht en soepel. Tot ziens vervelende jeuk, hallo natuurlijke glans. Voor het beste resultaat gebruik je de olie in combinatie met de 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner en de baardbalsem.Pimp my beard: Original Beard Balm Deze baardbalsem combineert verzorging en styling. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt. Het resultaat is indrukwekkend!

BULLDOG, de Britse verzorgingslijn speciaal voor mannen is eenvoudig in gebruik, bevat natuurlijke ingrediënten en is overtuigend effectief. Eerlijk, trouw en ongecompliceerd. BULLDOG: a men's best friendBULLDOG ondersteunt mannen in hun dagelijkse verzorging en richt zich volledig op de behoeften van hun huid. Bij effectieve huidverzorging horen ook innerlijke waarden: de verzorgingslijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee. Ook aan de verpakking is gedacht. Die zijn gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt. Alles wat een man nodig heeftBULLDOG heeft een productlijn voor de huid, snor en baard. Hier een greep uit het assortiment:Hi handsome: Original Moisturizer Thumbs up voor deze crème. Het geeft je huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee. Watch out: Original Face Wash Deze face wash op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen. Citrus en houtachtige basisnoten zorgen voor een lichte, mannelijke geur. Het romige schuim droogt niet uit en maakt je gezicht schoon, fris en gehydrateerd.Double Power: 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner Een combinatie van shampoo en conditioner reinigt en verzorgt je baard. Kleine moeite, groot effect. Breng een kleine hoeveelheid aan, masseer goed in de baard en spoel uit. Gebruik hierna de Original Beard Oil of Original Beard Balm.You've got the power: Original Beard Oil Deze baardolie maakt jouw snor- en baardharen zacht en soepel. Tot ziens vervelende jeuk, hallo natuurlijke glans. Voor het beste resultaat gebruik je de olie in combinatie met de 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner en de baardbalsem.Pimp my beard: Original Beard Balm Deze baardbalsem combineert verzorging en styling. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt. Het resultaat is indrukwekkend!