Bij Bloomon vinden ze het belangrijk om dicht bij de natuur te blijven. Ze zoeken de meest verse en actueelste bloemen uit en leveren direct van hun lokale producenten naar jouw voordeur. Bloomon staat voor het perfecte imperfecte. Een feest voor de zintuigen, niet van de trends. Opgepast: geen enkel boeket lijkt op een ander. De bloemisten creëren elke week verrassende creaties. Hun boeketten zijn esthetisch en toch uniek. Een scandinavische stijl, puur, landelijk, dat verandert met het ritme van de seizoenen. Je kan kiezen uit kleine, middelgrote en grote boeketten met of zonder bijpassende vaas. Je duidt aan hoe vaak je wil dat de bloemen bijgeleverd worden. Bloomon levert op woensdag, donderdag of vrijdagavond.

Hoe werkt het?

  • Een verrassend mooi boeket: bedacht door de bloemisten van Bloomon. Laat je verrassen, elke keer opnieuw.
  • Gratis levering: je betaalt enkel de bloemen, de glimlach is gratis.
  • Direct van de kweker: verser dan vers, zodat je langer kan genieten (de bloemen blijven tot twee weken mooi)
  • Zonder engagement: aanpassen, pauzeren en annuleren van je leveringen kan met één klik. Vertrek je op vakantie? Pauzeer je levering en programmeer de volgende voor bij je terugkomst.
  • Een nieuwe, inspirerende collectie: de nieuwe collectie ATELIER brengt kleur en een beetje lente in elke hoek. De bloemisten vinden hun inspiratie bij lokale artiesten om de meest fantasierijke bloeketten te ontwerpen. De bloemen worden speciaal voor jouw boeket geplukt, met zorg behandeld en direct van de producent naar jou gestuurd.

Wil je je laten inspireren door Bloomon? Neem dan deel aan de wedstrijd en neem vervolgens een kijkje op www.bloomon.be.

Plusmagazine.be geeft 6 boeketten weg!

Let op: ook als je geen winnaar bent, kan je via Plusmagazine.be genieten van een cadeau bij Bloomon! Met de code PLUSMAG krijg je een gratis vaas bij je eerste boeket en een korting van 10% op je 3 eerste boeketten.

Bij Bloomon vinden ze het belangrijk om dicht bij de natuur te blijven. Ze zoeken de meest verse en actueelste bloemen uit en leveren direct van hun lokale producenten naar jouw voordeur. Bloomon staat voor het perfecte imperfecte. Een feest voor de zintuigen, niet van de trends. Opgepast: geen enkel boeket lijkt op een ander. De bloemisten creëren elke week verrassende creaties. Hun boeketten zijn esthetisch en toch uniek. Een scandinavische stijl, puur, landelijk, dat verandert met het ritme van de seizoenen. Je kan kiezen uit kleine, middelgrote en grote boeketten met of zonder bijpassende vaas. Je duidt aan hoe vaak je wil dat de bloemen bijgeleverd worden. Bloomon levert op woensdag, donderdag of vrijdagavond.Hoe werkt het?Wil je je laten inspireren door Bloomon? Neem dan deel aan de wedstrijd en neem vervolgens een kijkje op www.bloomon.be.Plusmagazine.be geeft 6 boeketten weg!Let op: ook als je geen winnaar bent, kan je via Plusmagazine.be genieten van een cadeau bij Bloomon! Met de code PLUSMAG krijg je een gratis vaas bij je eerste boeket en een korting van 10% op je 3 eerste boeketten.