Nostalgie in boekvorm

De jaren '50

Omdat al onze familiefoto's zwart-wit zijn denken we vaak in grijstinten als we de jaren '50 voor de geest halen. Dit boek brengt daar verandering in. Een feest der herkenning of een intigrerende kennismaking.

Met pa en ma op vakantie

Onze belevenissen noteerden we in een vakantiedagboek en we schreven ansichtkaarten naar de mensen thuis. We maakten nog dia's en daar kon je bij thuiskomst een heel avondje omheen bouwen.

De jaren '60

De swinging sixties! Roerige jaren waarin alles kon en mocht. De jaren '60 geeft aan de hand van een aantal (dagelijkse) gebruiksvoorwerpen en bondige teksten een schitterend tijdsbeeld.

Boeken van Jack Botermans & Wim van Grinsven

Nostalgie in boekvormDe jaren '50 Omdat al onze familiefoto's zwart-wit zijn denken we vaak in grijstinten als we de jaren '50 voor de geest halen. Dit boek brengt daar verandering in. Een feest der herkenning of een intigrerende kennismaking.Met pa en ma op vakantie Onze belevenissen noteerden we in een vakantiedagboek en we schreven ansichtkaarten naar de mensen thuis. We maakten nog dia's en daar kon je bij thuiskomst een heel avondje omheen bouwen.De jaren '60De swinging sixties! Roerige jaren waarin alles kon en mocht. De jaren '60 geeft aan de hand van een aantal (dagelijkse) gebruiksvoorwerpen en bondige teksten een schitterend tijdsbeeld.Boeken van Jack Botermans & Wim van Grinsven