Een slanke lijn, een bruisende persoonlijkheid én milieubewust. Nee, het is niet je ideale Valentijnsdate die we beschrijven. We hebben het over de Spirit, het nieuwe bruiswatertoestel van SodaStream! Zijn andere kwaliteiten: een elegant design, een aantrekkelijk prijskaartje en verkrijgbaar in wit en zwart. Zelf bruiswater maken én besparen op plastic flessen was nog nooit zo gemakkelijk!

De vijf pluspunten van zelf bruiswater maken:

  1. Gezonder leven, want je gaat meer water drinken (per dag zelfs 43% meer water)
  2. Bruiswater is een gezond alternatief voor ongezonde frisdrank en vruchtensap
  3. Met SodaStream is elke soort bruiswater beschikbaar met 1 druk op de knop, van licht bruisend, medium bruisend tot een stevige bubbel
  4. Nooit meer sleuren met zware flessen
  5. Goed voor het milieu: 1 SodaStream voorkomt het gebruik van 2.000 vervuilende PET-flessen per jaar

Ontdek hoe SodaStream water leuker maakt op www.sodastream.be.

Plusmagazine.be geeft er 4 weg!

Een slanke lijn, een bruisende persoonlijkheid én milieubewust. Nee, het is niet je ideale Valentijnsdate die we beschrijven. We hebben het over de Spirit, het nieuwe bruiswatertoestel van SodaStream! Zijn andere kwaliteiten: een elegant design, een aantrekkelijk prijskaartje en verkrijgbaar in wit en zwart. Zelf bruiswater maken én besparen op plastic flessen was nog nooit zo gemakkelijk!De vijf pluspunten van zelf bruiswater maken:Ontdek hoe SodaStream water leuker maakt op www.sodastream.be.Plusmagazine.be geeft er 4 weg!