Wat zijn de kenmerken van de echte Eau de Cologne? Aan de ene kant zijn verfrissende lichtheid en aan de andere kant zijn verkwikkende ingrediënten met aromatherapeutische eigenschappen. Ingrediënten zoals citroen, bergamot en sinaasappel, lavendel en rozemarijn, nerolie en petitgrain geven aan het parfum 4711 Original Eau de Cologne zijn unieke karakter. Samen vormen ze de klassieke geur, maar aan de basis is elk ingrediënt verantwoordelijk voor de eigen geurcharme. De natuurlijke doeltreffendheid van elke afzonderlijke geur zorgt voor een buitengewone feelgood-factor.

Mix 2018 : Orange

2018 is het begin van een nieuw tijdperk: elk van de zeven belangrijkste ingrediënten van de 4711 Original Eau de Cologne wordt "remixed" in een limited edition. Orange bijt de spits af met een hedendaagse interpretatie: van zacht, fruitig, pittig tot een aromatische bitterheid. Het is een frisse en verrassende compositie die de zon oproept, energie en een pure joie de vivre. Een krachtige eau de cologne die voor een onvergetelijke zomer 2018 zal zorgen!

Meer info: www.4711.com/nl/

Plusmagazine.be geeft 12 flacons weg!

Wat zijn de kenmerken van de echte Eau de Cologne? Aan de ene kant zijn verfrissende lichtheid en aan de andere kant zijn verkwikkende ingrediënten met aromatherapeutische eigenschappen. Ingrediënten zoals citroen, bergamot en sinaasappel, lavendel en rozemarijn, nerolie en petitgrain geven aan het parfum 4711 Original Eau de Cologne zijn unieke karakter. Samen vormen ze de klassieke geur, maar aan de basis is elk ingrediënt verantwoordelijk voor de eigen geurcharme. De natuurlijke doeltreffendheid van elke afzonderlijke geur zorgt voor een buitengewone feelgood-factor.Mix 2018 : Orange2018 is het begin van een nieuw tijdperk: elk van de zeven belangrijkste ingrediënten van de 4711 Original Eau de Cologne wordt "remixed" in een limited edition. Orange bijt de spits af met een hedendaagse interpretatie: van zacht, fruitig, pittig tot een aromatische bitterheid. Het is een frisse en verrassende compositie die de zon oproept, energie en een pure joie de vivre. Een krachtige eau de cologne die voor een onvergetelijke zomer 2018 zal zorgen!Meer info: www.4711.com/nl/Plusmagazine.be geeft 12 flacons weg!