Deze ontzettend eigenzinnige versie van Monopoly haal je als eerste tevoorschijn op gezellige (spelletjes)avonden. Beleef legendarische (maar onuitgesproken) Monopoly-momenten waarop regels krom zijn, geld wordt geleend en vals spelen wordt toegejuicht. Het bijzondere bord, de aparte aanwijzingen op de kaartjes en de rare regels halen de bedrieger in elke speler naar boven. Ga voor het grote geld en beduvel de boel op slinkse wijze bij elke koop of verkoop. Doe een nepgooi met de dobbelsteen, steel wat flappen van de bank en sla de huur een keertje over. Volbreng een valsspeelopdracht en krijg een beloning. Luk dit niet, dan moet je op de blaren zitten! In deze editie zijn er geen huizen, alleen hotels. De handboei houdt spelers in de gevangenis gekluisterd aan het bord.

• Volg, verdraai en breek de regels om deze editie van Monopoly te winnen

• De bedoeling is om weg te komen met zoveel mogelijk valsspelen

• Op de valsspeelkaarten staat welke streken je moet uithalen

• Valsspelende spelers worden in de gevangenis gezet met een plastic handboei

Maar liefst een kwart van de Belgen zegt wel eens vals te spelen met Monopoly, zo bleek uit onderzoek eerder dit jaar. En dan gaan we er maar vanuit dat de rest eerlijk geantwoord heeft.

Zeker is dat Monopoly al meer dan 80 jaar stevige emoties oproept bij de spelers: plezier, strijdlust, de zoete overwinning of keihard bankroet. Het zal niet de eerste keer zijn dat een speler even wat geld van de bank 'leent', 'per ongeluk' de pion van een ander verzet of als verliezer het bord omkiept. Valsspelen blijkt ongeveer net zo leuk als iemand betrappen. Met die inspiratie ontwikkelde Hasbro de Monopoly Valsspelers Editie: de eerste Monopoly-variant waarin valsspelen niet alleen getolereerd wordt, maar zelfs nodig is om te winnen! De spelregels, het bord en de valsspeelkaarten geven valsspeel-opdrachten waar je voor beloond wordt! Zorg alleen dat je niet betrapt wordt, want anders wacht je de handboei waarmee je aan het spelbord geketend wordt en een nachtje cel.

Leeftijd: 8+ Consumentenrichtprijs : € 31,99

meer info op www.hasbro.be

Plusmagazine.be geeft 6 spellen weg!

Deze ontzettend eigenzinnige versie van Monopoly haal je als eerste tevoorschijn op gezellige (spelletjes)avonden. Beleef legendarische (maar onuitgesproken) Monopoly-momenten waarop regels krom zijn, geld wordt geleend en vals spelen wordt toegejuicht. Het bijzondere bord, de aparte aanwijzingen op de kaartjes en de rare regels halen de bedrieger in elke speler naar boven. Ga voor het grote geld en beduvel de boel op slinkse wijze bij elke koop of verkoop. Doe een nepgooi met de dobbelsteen, steel wat flappen van de bank en sla de huur een keertje over. Volbreng een valsspeelopdracht en krijg een beloning. Luk dit niet, dan moet je op de blaren zitten! In deze editie zijn er geen huizen, alleen hotels. De handboei houdt spelers in de gevangenis gekluisterd aan het bord. • Volg, verdraai en breek de regels om deze editie van Monopoly te winnen• De bedoeling is om weg te komen met zoveel mogelijk valsspelen• Op de valsspeelkaarten staat welke streken je moet uithalen• Valsspelende spelers worden in de gevangenis gezet met een plastic handboei Maar liefst een kwart van de Belgen zegt wel eens vals te spelen met Monopoly, zo bleek uit onderzoek eerder dit jaar. En dan gaan we er maar vanuit dat de rest eerlijk geantwoord heeft. Zeker is dat Monopoly al meer dan 80 jaar stevige emoties oproept bij de spelers: plezier, strijdlust, de zoete overwinning of keihard bankroet. Het zal niet de eerste keer zijn dat een speler even wat geld van de bank 'leent', 'per ongeluk' de pion van een ander verzet of als verliezer het bord omkiept. Valsspelen blijkt ongeveer net zo leuk als iemand betrappen. Met die inspiratie ontwikkelde Hasbro de Monopoly Valsspelers Editie: de eerste Monopoly-variant waarin valsspelen niet alleen getolereerd wordt, maar zelfs nodig is om te winnen! De spelregels, het bord en de valsspeelkaarten geven valsspeel-opdrachten waar je voor beloond wordt! Zorg alleen dat je niet betrapt wordt, want anders wacht je de handboei waarmee je aan het spelbord geketend wordt en een nachtje cel. Leeftijd: 8+ Consumentenrichtprijs : € 31,99meer info op www.hasbro.bePlusmagazine.be geeft 6 spellen weg!